Izvēlieties savu valsti vai reģionu.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

1422. sērijas 25 G SFP28 tiešā pievienojuma vara kabeļu komplekti

Image of 3M logo

1422. sērijas 25 G SFP28 tiešā pievienojuma vara kabeļu komplekti

3M ™ 1422 sērijas pasīvo vara kabeļu komplekti SFP28 lietojumiem ir rentabli I / O risinājumi, kas piedāvā izcilu pārvietojamību, mazu jaudu un latentumu

3M 25 G SFP28 tiešā stiprinājuma vara kabeļu komplekti, 1422 sērija, ir pasīvi vara kabeļu komplekti, kuros izmantota 3M Twin Axial Cable tehnoloģija. Viņi izveido ļoti elastīgu, salokāmu, augstas veiktspējas risinājumu ar joslas platumu līdz 25 Gbps, lai savienotu serverus, slēdžus, krātuvi un citu ātrgaitas aprīkojumu. 3M SFP28 kabeļu komplekti (1422 sērija) nodrošina datu joslas platumu līdz 25 Gbps (1 Gbps x 25 Gbps uz kanālu) garumā līdz 2 metriem ar 30 AWG un no 2 metriem līdz 4 metriem ar 26 AWG.

Šie mezgli ir izstrādāti, lai tie atbilstu nozares standarta protokoliem, kas definēti IEEE 802.3by, SFF-8431 un 25G Ethernet. Turklāt šie mezgli ir pārbaudīti Open Networking Systems Interoperability PlugFest (UNH-IOL). Šīs kabeļu paketes parasti izmanto datu centra tīkla lietojumprogrammās vai augstas veiktspējas skaitļošanas lietojumprogrammās, kurām nepieciešams lielāks joslas platums.

3M pasīvo vara kabeļu komplekti SFP28 lietojumiem ir rentabli I / O risinājumi, kas piedāvā izcilu pārvietojamību, mazu jaudu un mazu latentumu. Tiem ir salokāms, elastīgs, plāns kabelis, kas ļauj stingri izliekties pie savienotāja un kabeļus sakraut mazākiem saišķiem.

Īpašības un priekšrocības
  • Uzlabota bagāžnieka kabeļa pārvaldība
  • Uzlabota apkope ar viegliem, elastīgiem kabeļiem
  • Efektīva kabeļa novadīšana ar taisniem līkumiem un krokām
  • Nepieciešams mazāk vietas ostas priekšā, ļaujot aizvērt plaukta durvis
  • Savietojamība rada stingrākus kabeļu saišķus, kas palīdz samazināt gaisa plūsmas šķēršļus
Lietojumprogrammas
  • Serveris-serveris
  • Pārslēgšanās uz slēdzi
  • Pārslēgšanās uz serveri
  • Serveris - krātuve