Izvēlieties savu valsti vai reģionu.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Paredzams, ka AMD procesora daļa gada beigās sasniegs vairāk nekā 30%: augstākā vērtība 10 gadu laikā

AMD procesori jau ir ieguvuši vairāk nekā Intel pārdošanas daļu vairākos DIY tirgos, bet, aplūkojot globālo x86 tirgu, Intel joprojām saglabā gandrīz 80% tirgus daļu.

Tomēr šī gada beigās situācija atkal mainīsies.

Pēc analītiķu domām, AMD daļa PCDIY procesoru tirgū sasniegs maksimumu 10 gadu laikā un paredzams, ka tas pārsniegs 30%.

Pašlaik AMD 7nm produktu līnija ir pilnībā uzziedējusi, Ruilong 3000 procesors ir rādījis priekšroku, RadeonRX5700 grafiskā karte ir pamatbalsts, vietējā atbalsta PCIe4.0 X570 mātesplate ir paredzēta, lai entuziastiem nodrošinātu vairāk spēles.

Turklāt iepriekš tika ziņots, ka oktobrī AMD var būt trešās paaudzes dievišķais CPU ar maksimāli 48 vai pat 64 kodoliem. Turklāt CES nākamā gada janvārī 7nm mobilajai platformai CPU vai APU ir arī ļoti liela oficiālas debijas varbūtība.