Izvēlieties savu valsti vai reģionu.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Matsushita pusvadītāja, New Tang Jiao Youjun iegāde: viena no akumulatora sinerģijām

Mikrokontrolleru (MCU) rūpnīca Nuvoton 6. gadā rīkoja ārkārtas akcionāru sapulci. Atbildot uz 100% Japānas uzņēmuma Matsushita Semiconductor biznesa (PSCS) iegādi, Nuvoton direktors un Winbond Electronics priekšsēdētājs Jiao Youjun paziņoja, ka nākotnē papildus esošajai produkta tehnoloģijai tas var arī palīdzēt Nuvoton attīstīt akumulatora izstrādājumu. līnijas, kas, domājams, ir lielisks darbības impulss.

"Saule pastāv tikai dienas laikā, un vējš ne vienmēr pūš, bet tagad visam nepieciešama elektrība." Jiao Youjun uzsvēra akumulatoru nozīmi turpmākajos lietojumos, piemēram, 5G, AI un pašbraucošās automašīnās. Šā gada trešajā ceturksnī Panasonic elektrisko transportlīdzekļu akumulatoru tirgus daļa pasaulē ir aptuveni 24,6%, un tas ir otrs lielākais ražotājs pasaulē. Jiao Youjun sacīja, ka Panasonic ir diezgan pilnīgas zināšanas par akumulatoru sistēmu, ieskaitot informāciju par klientiem, piemēram, tehnoloģiju, piegādes ķēdi un lietojumprogrammu pusi. Šī ir viena no apvienošanās un pārņemšanas sinerģijām, kuras viņš sagaida.

Viņš atklāja, ka NTT un Panasonic ir kontaktējušies apmēram pusgadu. Abām pusēm ir līdzīga biznesa filozofija un vērtības. Viņiem ir arī 6 collu vafeļu fabes. Viņiem ir arī vispārējas nozīmes MCU, mākoņu drošība un viedo māju tehnoloģijas. Tāpēc viņiem nākotnē būs NTD produkti. Tiešsaistē būs arī multiplikatoru efekti, un lietojumprogrammu tirgus tiks vēl vairāk paplašināts.

Viņš piebilda, ka PSCS inženieriem ir daudzu gadu pētniecības un attīstības pieredze. Pēc iegādes pabeigšanas nākotnē darbaspēka pielāgošanas problēmu nebūs. Pašlaik viņi domā tikai par to, kā panākt, lai inženieri pilnībā saprastu vērtību. PSCS 6 collu rūpnīcā ir silīcija (Si) un gallija nitrīda (GaN) tehnoloģija. Vai tas nākotnē ienāks salikto pusvadītāju tirgū? Jiao Youjun konservatīvi norādīja, ka šis bizness tiks saglabāts.

Tomēr PSCS pagājušajā gadā bija zaudējumi no darbības 23,5 miljardu jenu apjomā. Jiao Youjun sacīja, ka tad, ja tirgus perspektīvas novērtēšanai tiks izmantots Panasonic pašreizējais finanšu pārskats, tas tiks izkropļots. Lai arī iegūšana patiešām ietekmēs Nuvoton peļņu, ja izmaiņu temps būs pietiekami ātrs, ietekme būs ierobežota. Varbūt 2 gadus var atjaunot.

Lai bagātinātu pamatkapitālu, Nuvoton ārkārtas akcionāru sapulces gadījumā apsprieda arī naudas kapitāla palielināšanas jautājumu, lai emitētu parastās akcijas, lai piedalītos aizjūras depozitārija kvīšu izsniegšanā. Emitēto akciju skaits ir ierobežots līdz 150 miljoniem akciju.