Izvēlieties savu valsti vai reģionu.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Cita pilsēta! Wisdom Road Capital iegādājās Siemens neatkarīgo zīmolu "Huba Control"

2020. gada 28. jūlijā pasaulslavenā daudznacionālā grupa Siemens pārdeva savu augstākās klases galveno komponentu ražošanas uzņēmumu Huba Control (turpmāk tekstā - Fuba) kopumā Wise Road Capital - globālā privātā kapitāla ieguldījumu iestādei Rongxin Alliance, Un tajā pašā dienā pabeidza līgumu. Saskaņā ar vienošanos, pēc darījuma pabeigšanas, Zhilu Capital faktiski kontrolēs Fubu.

Swiss Fubar ir pasaules vadošais profesionālais uzņēmums, kas koncentrējas uz spiediena mērīšanas tehnoloģijām. Tās produkti aptver spiediena sensoru mikroshēmas, spiediena sensorus un plūsmas sensorus. Izstrādājumu spiediena mērīšanas diapazons svārstās no 1mbar līdz 1000bar. Tos plaši izmanto ēku sistēmu intelektuālā pārvaldībā, katlu, sadzīves tehnikas, hidraulikas un pneimatikas, kā arī rūpniecības automatizācijā. Starp lielākajiem klientiem ir tādi nozares giganti kā Siemens, Bosch un Schneider.

Tiek ziņots, ka gāzes katlu un HVAC jomā Šveices Fubar ir "absolūtais" tirgus līderis ar 97% savu produktu eksportam. Pēdējos 15 gadus Fuba ir turpinājusi ieguldīt biezu plēvju keramikas mērīšanas mikroshēmu tehnoloģijā, un tā ir tikusi izmantota modernā biezu plēvju keramikas mikroshēmu ražošanas darbnīcā. Tajā pašā laikā uzņēmumam ir iespējas kontrolēt sarežģītu automatizētu ražošanu, ieskaitot automātiskas kalibrēšanas un ražošanas iespējas viengabala un masveida ražošanai.

Šveices Fuba tika dibināta 1945. gadā, un gandrīz 60 gadus tā ir veikusi spiediena sensoru tehnoloģijas izpēti. Tas ir lielākais profesionālais spiediena sensoru ražotājs Eiropā. Pēc tā nodibināšanas tas tirgū ir ieviesis spiediena sensorus -100kPa ~ 60MPa, ieskaitot spiediena devējus, diferenciālā spiediena devējus, spiediena slēdžus, diferenciālā spiediena slēdžus, vakuuma slēdžus un citus produktus, kurus plaši izmanto ūdens aizsardzībā, hidroenerģijā un dzelzceļa pārvadājumi. , Saprātīgas ēkas, ražošanas automatizācija, kosmiskā aviācija un cita rūpnieciskās automatizācijas vide.

1995. gadā piederēja Siemens, kas nodarbojās ar spiediena mērīšanas un kontroles produktu izstrādi, izpēti un ražošanu. Pašlaik uzņēmumā ir vairāk nekā 400 darbinieku, un tā ieņēmumi 2019. fiskālajā gadā ir 100 miljoni eiro, un gan bruto, gan neto peļņas normas ir lielākas par Siemens vidējo.

2019. gada otrajā pusē Siemens sāka atsaistīt saistītos uzņēmumus. Solīšanā piedalījās daudzas institūcijas no Eiropas, ASV un Ķīnas. Siemens beidzot izvēlējās Zhilu Capital, kam ir starptautiska pieredze un bagāta pārrobežu apvienošanās un apvienošanas pieredze.

Zhilu Capital ir viens no Rongxin Industry Alliance galvenajiem uzņēmumiem. Tas iepriekš ir veiksmīgi piedalījies vairākos ārvalstu projektu ieguldījumos vai vadījis tos, kā arī pabeidzis vairākas aizjūras apvienošanās un pārņemšanas, kā arī kopuzņēmumus ar daudznacionāliem uzņēmumiem, piemēram, NXP, Qualcomm un Austrijas Semiconductor. Nesen tika paziņots, ka ir noslēdzis sadarbības līgumu ar Honkongas biržā kotēto uzņēmumu ASM PT par vadošā biznesa biznesa projektu.

Pašlaik Ķīnas spiediena sensori galvenokārt paļaujas uz importu, un tos galvenokārt ražo tādi amerikāņu giganti kā Honeywell, General Electric un Sensata. Steidzami nepieciešama vietējā importa aizstāšana. Nozares eksperti uzskata, ka šī daudznacionālā iegāde Ķīnā ienesīs augstākās klases ražošanas tehnoloģiju, papildinās trūkumus un sniegs vairāk iespēju nozares attīstībai.