Izvēlieties savu valsti vai reģionu.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Apple pavasara konferences mainīgie? Tiek ziņots, ka TSMC AirPods mikroshēma ir zemāka

Saskaņā ar laikraksta Economic Daily datiem nesen izplatījās baumas par Apple pavasara konferences atlikšanu vai mainīšanu uz tiešsaistes. Pēc tam, kad ārvalstu investīcijas samazināja iPhone pārdošanas prognozi, nozares pārstāvji baumo, ka Apple samazinās TSMC AirPods mikroshēmu pasūtījumu skaitu, tas ir, no sākotnējā 1,2. Miljardiem tika samazināts līdz 90 miljoniem.

Parasti Apple Corporation katru gadu marta beigās rīko pavasara produktu konferenci. Tirgus sagaida, ka Apple šogad izlaidīs iPhone SE 2, jauno iPad Pro un jaunās paaudzes AirPod. Tomēr, izplatoties jaunajai vainaga pneimonijas epidēmijai Amerikas Savienotajās Valstīs, pat Eiropas darbinieki ir ziņojuši par apstiprinātiem gadījumiem. Ārzemju medijs Macworld, kas specializējas Apple, citēja avotus, sakot, ka Apple ir nobažījies par epidēmijas izplatību, kas ietekmē pavasara produktu izlaišanas aktivitātes. Tāpēc ir ļoti iespējams, ka notiks izmaiņas.

No otras puses, Apple nav apstiprinājis nevienu ziņu par to, ka Apple mainīs konferences laiku vai formu.

Jāatzīmē, ka saskaņā ar jaunākajiem datiem, ko publiskojusi Ķīnas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas akadēmija, Apple iPhone sūtījumi Ķīnā februārī bija tikai 494 000 vienības, kas ir straujš kritums par 60% no 1,27 miljoniem vienību tajā pašā laika posmā. pagājušais gads.

Strauji sarūkot iPhone pārdošanas apjomam un mainīgo lielumu parādīšanās pavasara konferencē, nozares pārstāvji ir sākuši uztraukties, ka vienmēr pārdošajos AirPods sūtījumos var būt arī mainīgie. Ziņojumā tika norādīts, ka Apple ir noraizējies, ka epidēmijas izplatība ietekmēs ekonomiskās aktivitātes visā pasaulē, kas netieši ietekmēs produktu pārdošanu un ka tā piegādes ķēdi nevar pilnībā sagatavot un salikt. 90 miljoni.

Tajā pašā laikā nozares pārstāvji arī norādīja, ka joprojām gūst labumu no 5G pieprasījuma, jo īpaši mobilo tālruņu nozare joprojām var saglabāt augstu izaugsmi šogad. Ja epidēmiju var kontrolēt līdz marta beigām, sagaidāms, ka AirPods pasūtījumu labošana ir tikai īstermiņa parādība, kurai ir maza ietekme uz TSMC darbību.