Izvēlieties savu valsti vai reģionu.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Ārvalstu plašsaziņas līdzekļi: 2021. gadā Vjetnamā tiks ražoti jauni Airpods un Airpods Pro

Saskaņā ar appleinsider ziņojumiem, Apple Airpods un Airpods Pro, kas tiks izlaisti nākamgad, tiks ražoti Vjetnamā. Tiek ziņots, ka jaunās paaudzes Airpods tiks laistas klajā 2021. gada pirmajā pusē, un Airpods Pro paredzēts uzsākt gada otrajā pusē.

Saskaņā ar ziņojumu Vjetnamas rūpnīca Goertek, pašreizējais Apple AirPods ražotājs, jau iepriekš bija mēģinājusi ražot AirPods, un arī citas vietējās Vjetnamas ražotnes gaidīja, ka iegūs Apple pasūtījumus, un šie ražotāji, iespējams, ir montētāji un, iespējams, Goertek. parakstīja līgumu.

Saskaņā ar ziņojuma analīzi Apple vjetnamiešu uzņēmumu izmantošana AirPods produktu ražošanai tās lietuvēm vai lai samazinātu atkarību no Ķīnas ražotājiem, var arī palīdzēt tai izvairīties vai samazināt ASV tarifus Ķīnas importam. Tiek ziņots, ka Vjetnamas rūpnīca savus vecos EarPods bija ražojusi Apple agrāk.