Izvēlieties savu valsti vai reģionu.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Pabeigta Globalwafers Korejas meitasuzņēmuma otrā rūpnīca, parādījās Dienvidkorejas prezidents Moon Jae-in

MMC Korea Company (MKC), kas ir silīcija vafeļu korpusa Global Wafers meitasuzņēmums, 22. gadā rīkoja savu otro rūpnīcas pabeigšanas ceremoniju Tianan pilsētā, Dienvidkorejā. Priekšsēdētājs Ksjualans sacīja, ka MKC Nr. 2 ir jauns pagrieziena punkts GlobalWafers tālredzīgo tehnoloģiju un darbības izaugsmē, un tas var stabili nodrošināt uzlabotas specifikācijas. Vafeles palīdz uzņēmumam darboties. Koncertā īpaši piedalījās arī Dienvidkorejas prezidents Mēness Džeins.

Xu Xiulan teica, ka otro rūpnīcu var pabeigt laikā šajā gadā, viss ir atkarīgs no Korejas valdības spēcīgā atbalsta un klientu uzticības svētības. Nākotnē jaunā rūpnīca koncentrēsies uz augsti automatizētu 12 collu vafeļu ražošanu ar ikmēneša jaudu aptuveni 176 000 vafeļu.

Papildus Moon Jae-in, pasākuma norises vietā ir arī valdības amatpersonas, parlamentārieši un pašvaldību tirdzniecības, rūpniecības, enerģētikas, zinātnes, informācijas un komunikāciju tehnoloģiju un citu departamentu vadītāji. Saprotams, ka Moon Jae-in apmeklēja MKC fab un ceremonijā teica runu. Ar rīcību un savstarpēju liecinieku GlobalWafers Korea MKC Otrās rūpnīcas pabeigšanai Ksju Silans īpaši pateicās viņam un izteica savu slavu.

Grupa GlobalWafers tiek izplatīta visā pasaulē. MKC ir GlobalWafers 100% ieguldījumu meitasuzņēmums un ļoti svarīgs pētniecības un attīstības un ražošanas centrs Ziemeļaustrumāzijā. Pēdējo 30 gadu laikā MKC ir turpinājis koncentrēties uz augstas kvalitātes 8 collu, modernu 12 collu vafeļu ražošanu un pārdošanu, kā arī nodibinājis ilgtermiņa stabilas attiecības ar lielākajiem starptautiskajiem klientiem.

Saskaņā ar GlobalWafers teikto, MKC II ir vismodernākā viedā rūpnīca, kas, izmantojot modernu automatizētu ražošanu, piegādā klientiem stabilu silīcija mikroshēmu kvalitāti un daudzumu. Rūpnīca atbilst pašreizējo stratēģisko partneru vajadzībām, vienlaikus izpildot potenciālos pasūtījumus, ko nodrošina progresīvas tehnoloģijas. Palīdzēs GlobalWafers dot lielāku ieguldījumu un darbības kinētisko enerģiju.