Izvēlieties savu valsti vai reģionu.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Palīdziet Korejai samazināt atkarību no Japānas! DuPont iegulda 28 miljonus ASV dolāru, lai izveidotu fotorezistu rūpnīcu Dienvidkorejā

Saskaņā ar businesstimes ziņojumiem, DuPont ir nolēmis ieguldīt USD 28 miljonus Dienvidkorejā fotorezistora un citu materiālu ražošanai līdz 2021.gadam, kas palīdzēs samazināt Dienvidkorejas Japānas pārpalikumu attiecībā uz galvenajiem materiāliem, kas nepieciešami mikroshēmu ražošanai. paļauties.

Iepriekš 2019. gada jūlijā Japānas valdība paziņoja par ierobežojumiem trīs pusvadītāju serdeņu materiālu eksportam, ko izmanto elektronisko iekārtu ražošanā uz Dienvidkoreju, kas mudināja Dienvidkorejas tehnoloģiju uzņēmumus sacensties, lai paplašinātu piegādes ķēdes.

Pagājušajā mēnesī attiecības starp Japānas un Dienvidkorejas valdībām sāka atvieglot, bijušais paziņojot, ka tā daļēji atcēlusi Dienvidkorejas fotorezistu eksporta ierobežojumus. Japānas uzņēmumiem ir piešķirta licence trīs gadu fotorezistora nodrošināšanai tādiem uzņēmumiem kā LG, Samsung un SK Hynix, neiegūstot apstiprinājumu katram sūtījumam. Tomēr ne visi ierobežojumi ir atcelti, un joprojām ir ierobežots fluorēta poliimīda un augstas tīrības pakāpes fluorūdeņraža eksports no Japānas uz Dienvidkoreju.

"Neskatoties uz neseno Japānas fotorezistu eksporta kontroles atvieglošanu, tas ir tikai daļējs progress un nav būtisks risinājums," teikts Dienvidkorejas rūpniecības ministra Seung Yun-mo paziņojumā.

Dienvidkorejas ziņu aģentūra Yonhap norādīja, ka fotorezistrs ir viens no trim Japānas galvenajiem pusvadītāju materiāliem, kas ierobežo eksportu uz Dienvidkoreju. DuPont lēmums palīdzēs Dienvidkorejai dažādot piegādi un mazināt atkarību no Japānas.

Ziņojumā tika norādīts, ka investīciju vieta atrodas 92 kilometrus uz dienvidiem no Seulas, un tai ir Dupont rūpnīca Cheonan City, Chungcheongnam-do. Investīciju periods ir no 2020. līdz 2021. gadam.