Izvēlieties savu valsti vai reģionu.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Intel Zemestrīce: Galvenais inženieris aiziet, un tehniskā nodaļa ir sadalīta piecās daļās

Saskaņā ar Taiwan Media Economic Daily teikto Intel galvenais inženieris Murthy Renduchintala aizies, jo 7nm process tiks aizkavēts vismaz 6 mēnešus, un pētniecības un attīstības tehnoloģiju progress ir aiz nozares.

Saprotams, ka Murthy Renduchintal šobrīd ir arī Intel tehnoloģiju, sistēmas arhitektūras un klientu komandas prezidents. Viņš aizbrauks 3. augustā, un viņa vadīto komandu arī sadalīs un vadīs citi uzraugi.

Intel paziņojumā paziņoja, ka šī pielāgošana ir "uzmanības centrā un atbildības sajūta, lai paātrinātu produktu vadību un uzlabotu procesu tehnoloģiju izpildi".

Renduchintala pievienojās Intel 2015. gadā un tiek uzskatīts par nozīmīgu izpilddirektoru, kam vara ir tikai Swann. Viņš ir bijis Qualcomm izpilddirektora vietnieks un Accenture direktors kopš 2018. gada aprīļa. Pēc pievienošanās Intel viņš sākotnēji bija atbildīgs par klientu un IoT biznesa un sistēmu arhitektūras komandām. 2016. gadā viņš nosūtīja piezīmi citiem vecākajiem vadītājiem, lai sastādītu plānu kopumu, lai risinātu tā dēvēto "konkurētspējas plaisu" situāciju un aicinātu uz jauninājumu Intel dizaina biznesā. Pēc tam Renduchintala tika paaugstināts par pašreizējo amatu.

Jaunākās personāla izmaiņas liecina, ka Intel pārskata dažādus darbības virzienus, kad tam rodas ražošanas grūtības un 7nm procesu ir grūti ražot.

Sākotnēji Renduchintala tika uzskatīts par iespējamu Kezaiqi nomaiņu. Kezaiqi atkāpās no Intel izpilddirektora amata 2018. gadā personīgās attiecības ar darbiniekiem dēļ.

Turklāt Renduchintala ir arī viens no Intel vislabāk apmaksātajiem vadītājiem, kura kopējā gada alga 2019. gada beigās ir USD 26,88 miljoni.

Tagad, kad Renduchintala gatavojas aiziet, viņa komanda tiks sadalīta piecās organizācijās, tostarp Annas Kelleheres vadītajā tehnoloģiju pētniecības un attīstības komandā, kura apņemsies veicināt 7nm procesu.