Izvēlieties savu valsti vai reģionu.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Mēdz teikt, ka Ziguang Storage atcēla NAND komandu un koncentrējās uz DRAM veidošanu?

Tajā pašā laikā, kad Ziguang Zhanrui tika pakļauts un saņēma lielu 2,25 miljardu juaņu līdzekļu injekciju, Jiwei uzzināja, ka Ziguang Group meitasuzņēmums Ziguang Storage ir atcēlis NAND komandu. Pašlaik darbinieki gaida citas Ziguang Group filiāles, lai izvēlētos vai atrastu jaunas darba vietas. .

"Pagājušās nedēļas nogalē es saņēmu zvanu no grupas viceprezidenta un visiem paziņoju, ka Šanhajas komanda tiks izformēta, un visi atsākumi tiks nosūtīti uz Čancunu, kā arī dažiem atbilstošiem uzņēmumiem, kurus izvēlējās Ziguanga, ieskaitot Ziguang Zhanrui, Hongmao utt. "Hongmao ir iepakošanas un testēšanas uzņēmums, kas atbalsta Čančuņu." Avots, kas pazīstams ar Ziguangu Šanhaju, portālam Jiwei.com sacīja: "Pašlaik vairums darbinieku gaida, kad Čančuņa izvēlēsies cilvēkus. Viņš ir izstrādājis savu ceļu un nav runājis par kompensāciju. . "

Persona arī sacīja, ka šī komanda vienmēr ir gribējusi būt NAND Flash modulis un tirgus, kā arī ir zaudējusi naudu. Tagad saistītās amata vietas ir atceltas un turpmāk netiks veiktas. Ziguang Storage uzmanība tiks pievērsta arī DRAM.

Cita Ziguangai tuvu stāvoša persona sacīja, ka Ziguangas veikalā ir aptuveni 200 ~ 300 cilvēku. Galvenais personāls ir Pekinā, Sianā un Sudžou, un Šanhajā ir tikai neliels darbinieku skaits.

Saskaņā ar sabiedrības informāciju, Ziguang Storage Technology Co, Ltd ir saistīta ar Ziguang Group, koncentrējoties uz uzglabāšanas produktiem un risinājumiem. Tās bizness ietver uzglabāšanas produktu projektēšanu, izstrādi, produktu ražošanas ārpakalpojumu pārvaldību un produktu pārdošanu. Pēc izveidošanas papildus Ziguang Hongmao mikroshēmu iepakojuma un testēšanas izkārtojumam un Ziguang Lite, ko ražo SSD, sadarbībā ar augšupējiem un pakārtotajiem ražotājiem, piemēram, Qunlian, pamatojoties uz Jandzi upes krātuvi un partneru uzglabāšanas vafelēm, Ziguang Storage pamazām uzcēla kontroliera dizainu. , Pilnīga un atvērta glabāšanas nozares ekosistēma sistēmas produktu izstrādei, daļiņu iepakojuma testēšanai, SSD moduļu ražošanai, mārketingam un servisam.

Ziguangam tuvu stāvošā persona sacīja, ka atlaišanā jāiesaista NAND vafeļu atbalsta komanda, galvenokārt Pekinā un Sužou, kā arī neliela daļa Šanhajā. Iepriekš, lai izgatavotu produktus pārdošanai, galvenokārt bija jāiegādājas NAND vafeles. "Ziguang Storage gatavojās pārņemt visas ilgstošās glabāšanas tirgus pārdošanas, produktu izstrādes un citas funkcijas. Bet tās mute bija maza, un vēlāk tā tika atstāta ārpusē. Naudas pelnīšana bija faktors. Komanda mainījās no DRAM darbības uz NAND iepriekš, un tehnoloģija un tirgus ir iesācēji. Tas arī ir iemesls nepieaugšanai. "

Atbildot uz to, Ziguang Storage atbildēja, ka, lai realizētu Ziguang Group kopējo uzglabāšanas stratēģiju, optimizētu produktu portfeli un sniegtu klientiem labākus tehniskos pakalpojumus, Ziguang Storage atkārtoti koncentrēja saistītos uzņēmumus un saspieda dažas NAND produktu līnijas. Storage 3D NAND tiek nepārtraukti ražots masveidā, un saistītie uzņēmumi pakāpeniski pāries uz Jandzi upes krātuvi. Tajā pašā laikā dažas DRAM produktu līnijas ir uzlabotas.

Changjiang Storage pastāstīja Jiwei, ka 3D NAND ir IC ražošanas nozares kodols. Lai pēc iespējas agrāk attīstītu tirgu, Jandzi krātuve koncentrējās uz mikroshēmu izgatavošanu. Ziguang Storage bija atbildīgs par aizmugurējiem moduļiem un tirgu, kas palīdzēja Ziguang atvērt visu nozares nozari. Pašlaik Jandzi upes krātuves mikroshēmas ir ienākušas daudzos klientu produktos, un veiktspēja un kvalitāte ir sasniegusi klientu prasības. Rezultāts ir tālu no klientu vajadzību apmierināšanas. Šajā posmā jauda tiek aktīvi uzlabota.