Izvēlieties savu valsti vai reģionu.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

JDI: Ķīnas fonds ir apstiprinājis palīdzību JDI 80 miljardiem jenu. Abas puses ir oficiāli parakstījušas

Saskaņā ar ārvalstu plašsaziņas līdzekļu ziņojumiem Japānas displeju uzņēmums JDI (Japan Display Inc., saukts par JDI) nesen paziņoja, ka ir parakstījis oficiālu sadarbības līgumu, lai no Ķīnas saņemtu ne vairāk kā 80 miljardus jenu (apmēram 5,3 miljardus juaņu) finansiālu palīdzību. fondi.

Tā kā parakstīšana notika vēlāk, nekā gaidīts, EGM oficiālās sanāksmes datums, lai apstiprinātu šo lietu, tika mainīts no 29. augusta uz 27. septembri.

Iepriekš JDI bija saņēmis 100 miljonu ASV dolāru lielu ieguldījumu no klienta. Ārvalstu mediji vēstīja, ka šis klients ir Apple. Pēdējā fiskālajā gadā, kas beidzās martā, Apple veidoja 60,6% no Japānas ieņēmumiem no displeja.

JDI2018 (uz 2019. gada 31. martu) konsolidētais finanšu pārskats liecina, ka galīgā peļņa un zaudējumi bija 109,4 miljardi jenu (aptuveni 6,85 miljardi juaņu), kas ir zaudējumi piecus gadus pēc kārtas.

JDI saskaras ar smagu darba vidi, jo viedtālruņu ražotāji pievēršas organisko gaismas diožu (OLED) paneļiem un LCD paneļu ražotāju lielākajai kapacitātei kontinentālajā Ķīnā. JDI nokavēja daudzus Apple pasūtījumus lēnā pārejas uz OLED paneļiem dēļ. JDI cer iegūt ārējas investīcijas un plāno ieguldīt līdzekļus Japānas vietējās rūpnīcās, lai paplašinātu OLED paneļu ražošanas jaudu.

TFT-LCD, AMOLED un jaunās displeju tehnoloģijas, ieskaitot elastīgos displejus, kas visi ir pusvadītāju tehnoloģijas, kopā var saukt par pusvadītāju displejiem. Pusvadītāju displeju var definēt kā vispārīgu terminu displeja tehnoloģijai, kurā katru no minimālajiem displeja blokiem neatkarīgi kontrolē pusvadītāju ierīce.