Izvēlieties savu valsti vai reģionu.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

LG parādīja veiksmīgu Korejā ražotā fluorūdeņraža testēšanu un sāka to izmantot ražošanas līnijā.

Pēc BusinessKorea teiktā, LG ir parādījis, ka ir pabeidzis Korejā ražotā augstas tīrības fluorūdeņraža testēšanu un sācis to izmantot ražošanas procesā. Tas ir vienu mēnesi priekšā sākotnēji gaidītajam.

Pēc nozares avotu teiktā, LG Display nesen pabeidza Korejas uzņēmuma piegādāta augstas tīrības fluorūdeņraža galīgo pārbaudi un sāka to izmantot ražošanas līnijā. Saskaņā ar testa ziņojumu pats izgatavots fluorūdeņradis atbilst ražošanas un izmaksu prasībām. Saskaņā ar ziņojumiem LG ir parādījis, ka Korejas hidrogēnfluorīds tiek pielietots pamatinformācijas paneļu ražošanas līnijās, piemēram, organisko gaismas diožu (OLED) paneļos.

Paredzams, ka Samsung Display septembrī Korejā pabeigs augstas tīrības fluorūdeņraža pārbaudi. Patlaban testā nav identificētas nekādas kritiskas problēmas, un tūlīt pēc pēdējā testa vietējie produkti, visticamāk, tiks izmantoti masveida ražošanā. Iepriekš Samsung parādīja fluorūdeņraža izmantošanu no Japānas un Korejas materiālu uzņēmumiem.

Atšķirībā no pusvadītāju ražošanas līnijām, kurās tiek izmantoti nanomēroga procesi, displeja paneļu ražošanai nav vajadzīgs īpaši augstas tīrības fluorūdeņradis ar tīrības pakāpi 99,9999999999%. Fluorūdeņradi galvenokārt izmanto mitrai kodināšanai, lai noņemtu bojātus pārklājumus un attīrītu un notīrītu organiskos materiālus un oksīdus displeja virsmā.

“LG Display 24. augustā paziņoja, ka būs vajadzīgs zināms laiks, lai pārbaudītu vietējā ražojuma fluorūdeņradi, taču tas tiks pabeigts ātrāk, nekā gaidīts.” Rūpniecības amatpersona sacīja: “Šis tests padarīs LG atkarību no Japānas fluorūdeņraža ievērojami mazāku, taču joprojām ir problemātiski nodrošināt īpaši augstas tīrības fluorūdeņraža piegādi. "