Izvēlieties savu valsti vai reģionu.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Melexis izvēlas PDF Cloud pusvadītāju ražošanas analīzei

PDF Solutions ir vadošais diferencēto datu un analīzes risinājumu piegādātājs pasaules pusvadītāju un elektronikas nozarēs. Tā 2021. gada 6. janvārī paziņoja, ka globālais novatorisko mikroelektronisko risinājumu piegādātājs Melexis ir izveidojis piecas ražošanas bāzes un Exensio®Analytics platforma ir izvietota PDF Cloud ar vairāk nekā 1000 testa ierīcēm, lai atbalstītu vairāk nekā 500 lietotāju visā pasaulē.

Pēdējo piecu gadu laikā Melexis ir guvis ievērojamus ieņēmumus un produktu pieaugumu galvenajās tirgus jomās (ieskaitot automobiļu, rūpniecības, medicīnas un viedās lietojumprogrammas). Palielinoties produktu skaitam un kopējam daudzumam, ievērojami pieaudzis arī produktu datu apjoms. Tikai attiecīgi uzlabojot sarežģītas analīzes spēju, var nepārtraukti uzlabot produkcijas izlaidi un kvalitāti.

Melexis izvēlējās migrēt esošos analīzes produktus uz Exensio® Fabless Manufacturing Analytics PDF Cloud. Tas viņu inženieriem nodrošina vidi, kuru var viegli paplašināt atbilstoši viņu vajadzībām un augstākai veiktspējai. Turklāt Melexis produktu inženieru komandai ir arī īpašas analītiskās prasības, kas jāievēro, pārejot uz mākoņu. Elastīgums un ātras pielāgošanas iespējas, ko nodrošina PDF Cloud vide, ir galvenie faktori, kas ļauj PDF risinājumiem apmierināt visas Melexis inženiertehniskās vajadzības.

Melexis kvalitātes uzlabošanas produktu vadītājs Džino Nīss sacīja: "Exensio® Fabless platforma, it īpaši Manufacturing Analytics modulis, patiešām palīdzēja pārvarēt datu barjeras Melexis." PDF risinājumi var nodrošināt nepieciešamās specifiskās prasības, izmantojot pielāgotas veidnes Exensio® vidē. Analīze. Tas ļauj mums efektīvi atrast vairāk iespēju samazināt ražas un testa izmaksas. "

Melexis vecākais IT biznesa analītiķis Marks Kolinjons sacīja: "PDF Cloud ir viena no pirmajām lielākajām analīzes platformām, kuru mēs pārvietojāmies Melexis iekšienē." "Mēs varējām integrēt PDF Cloud ar saviem datu avotiem un savu platformu. No datu pārvaldības viedokļa PDF Cloud infrastruktūra ievērojami samazina IT darba slodzi."

"Melexis ir viens no ilgtermiņa Exensio® Fabless Manufacturing Analytics klientiem. Mēs esam ļoti apmierināti ar viņa panākumiem ar PDF Cloud," sacīja Saids Akars, PDF Solutions Exensio® Analytics grupas viceprezidents un ģenerāldirektors. "Melexis migrācijas uz mākoņiem priekšrocības ir ļoti pievilcīgas visiem mūsu pusvadītāju un elektronisko izstrādājumu klientiem. Ar PDF Cloud var panākt zemākas kopējās lietošanas izmaksas, ātrāku jaunu funkciju ieviešanu un augstāku veiktspējas un jaudas analizēšanu, un mēs redzam, ka šie ieguvumi laika gaitā turpina pieaugt, kā rezultātā mūsu klientiem ir lielāka ieguldījumu atdeve. "

Par PDF risinājumiem

Kā līderis progresīvas datu analīzes, mašīnmācīšanās un ierīču savienojamības jomā PDF Solutions nodrošina visaptverošu gala-gala platformu viedai ražošanas savienojamībai, datu apkopošanai un pārvaldībai, kā arī mašīnmācīšanās analīzei pusvadītāju un elektronisko ekosistēmu jomā, ļaujot uzņēmumiem uzlabot produkciju, kvalitāti un uzticamību visā produkta dzīves ciklā. Visu izmēru pusvadītāju uzņēmumi visā pasaulē paļaujas uz Exensio® un Cimetrix Sapience® platformām, lai savienotu, apkopotu, uzraudzītu un analizētu jebkādu datu apjomu, lai veicinātu efektīvu, ar lielu peļņu masveida ražošanu.

PDF Solutions galvenā mītne atrodas Santa Klarā, Kalifornijā, un tā darbību veic Kanādā, Ķīnā, Francijā, Vācijā, Itālijā, Japānā, Dienvidkorejā, Singapūrā un Taivānā.