Izvēlieties savu valsti vai reģionu.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Micron Technology iegulda 35 miljonus dolāru globālo kopienu atbalstam un sniedz ekonomisku atbalstu cilvēkiem, kurus ietekmē COVID-19 uzliesmojums

Micron Technology šodien paziņoja, ka uzņēmums plāno ieguldīt USD 35 miljonus, lai sniegtu finansiālu palīdzību dažādiem darbiniekiem, kurus skārusi COVID-19. Mikrons no Microna fonda izveidos jaunu glābšanas fondu USD 10 miljonu apmērā, palielinās darbinieku piešķīrumu un sniegs finansiālu atbalstu komandas dalībniekiem subsīdiju veidā. Papildus naudas ziedojumiem Micron arī paātrinās maksājumus mazo uzņēmumu piegādātājiem un nodrošinās iespējas un materiālo atbalstu neatliekamās medicīniskās palīdzības sniegšanai.

Sanjay Mehrotra, Micron Technology prezidents un izpilddirektors, sacīja: "Visu Micron kolēģu un partneru veselības un drošības uzturēšana, kā arī mūsu kopienu labklājība ir kļuvusi par mūsu prioritāti numur viens. Arvien pieaugošā COVID mēroga dēļ. -19 epidēmija visā pasaulē, Mēs paātrinām savas darbības, lai savlaicīgi nodrošinātu finansējumu, materiālus un citu atbalstu tiem, kurus smagi skārusi epidēmija. "

Mikrona fonds 10 miljonu dolāru apmērā COVID-19 glābšanas fonds tiks izmantots globālām iniciatīvām ekonomikas atjaunošanai, lai risinātu pašreizējās un nākotnes sabiedrības vajadzības. Ar finansējumu tiks atbalstīta virkne labdarības pasākumu un programmu, tostarp pārtikas bankas, skolas ēdienu programmas, studentu veselības aprūpes iespējas un tiešsaistes mācību resursi.

Turklāt Micron labdarības projektā Micron Gives īstenos arī 2: 1 atbilstošu ziedojumu visiem COVID-19 uzliesmojumiem, divkāršojot ziedojuma lielumu. Micron plāno nodrošināt vairāk resursu sabiedrībai, tostarp nodrošinot 300 000 aizsargmaskas vietējiem veselības aģentūras darbiniekiem un aizņemoties uzņēmuma telpas, lai atvieglotu pārapdzīvotību slimnīcās.

Mikrona fonda izpilddirektors Dī Moonejs sacīja: "COVID-19 ietekme uz sabiedrības veselību, ekonomisko attīstību un dažādiem ikdienas dzīves aspektiem ir ārkārtīgi neparedzama. Šobrīd Mikrona fonda un Mikrona dotācijas loma Projekts ir vēl kritiskāks. Mēs esam uzsākuši globālu kopienu sadarbību. Partneru tīkls, lai nodrošinātu, ka saziedotās preces tiek piegādātas ātri un pēc iespējas labāk tiek izmantotas. "

Micron arī piešķirs darbiniekiem vienreizēju COVID-19 piešķīrumu: USD 1000 visiem ASV darbiniekiem, kuru gada ienākumi ir mazāki par USD 100 000, un atbilstošu procentuālo daļu no piemērotajiem Micron darbiniekiem citās valstīs. Šis solis dos labumu vairāk nekā 68% Micron darbinieku visā pasaulē. Turklāt Micron sniegs finansiālu palīdzību darbiniekiem, kuri saskaras ar finansiālām grūtībām, un katrs darbinieks var saņemt subsīdijas līdz USD 5000 līdz faktiskajām vajadzībām.

Aprīlis Arnzen, Micron Technology cilvēkresursu viceprezidents, sacīja: "Mēs pievēršam īpašu uzmanību grūtībām, kuras šī epidēmija ir radījusi visiem Micron kolēģiem. Darbiniekiem ir būtiska nozīme uzņēmuma attīstībā, un Micron izsniedza COVID-19 dotāciju. cerībā, ka tas varētu atvieglot viņu ekonomisko spiedienu. "

Micron arī paātrina maksājumus saviem vairāk nekā 500 mazo uzņēmumu piegādātājiem, lai atvieglotu īstermiņa naudas plūsmas grūtības, ar kurām šie uzņēmumi saskaras visā pasaulē.

Lai palīdzētu cīnīties pret COVID-19 epidēmiju, Micron Ķīnā, Itālijā un Amerikas Savienotajās Valstīs ir uzsācis sabiedrisko un darbinieku ziedojumu ziedojumus.

Par Micron Technology, Inc.

Micron ir pasaules līderis inovatīvu atmiņas un atmiņas risinājumu jomā. Izmantojot globālos zīmolus Micron® un Crucial®, Micron ir laidis klajā augstas veiktspējas uzglabāšanas un atmiņas tehnoloģiju kombināciju sēriju, ieskaitot DRAM, NAND, 3D XPoint ™ atmiņu un NOR, lai mainītu pasauli. Izmantojiet informāciju savas dzīves bagātināšanai. Ar 40 gadu tehnoloģiju vadību Micron atmiņas un glabāšanas risinājumi ir palīdzējuši graujošām tendencēm galvenajos tirgos, piemēram, mobilajos, datu centros, klientu, patērētāju, rūpniecības, grafikas, automobiļu un tīkla izveidē, ieskaitot mākslīgo intelektu, 5G, mašīnu mācīšanos un autonomu braukšanu. . Mikrona parastās akcijas tiek tirgotas NASDAQ zem ķeksītes simbola MU. Lai uzzinātu vairāk par Micron Technology Inc., apmeklējiet vietni www.micron.com.

Par Micron fondu

Kopš tā dibināšanas 1999. gadā Micron fonds ir ziedojis vairāk nekā 100 miljonus dolāru kopienām, kurās dzīvo un strādā Micron komandas locekļi, izmantojot filantropiju un cilvēku atbalstu. Fonda un Micron korporatīvo ziedojumu pamatā ir organizācija Micron Gives, kas ar ziedojumiem, saistītām programmām un brīvprātīgo pakalpojumiem veicina zinātnes un inženierzinātņu izglītību un pievēršas cilvēku pamatvajadzībām. Lai iegūtu papildinformāciju, apmeklējiet vietni micron.com/foundation.