Izvēlieties savu valsti vai reģionu.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Nokia paziņo par sadarbību ar Intel un Marvell 5G mikroshēmu jomā

Nokia sadarbojas ar vairākiem partneriem, lai atbalstītu savu ReefShark sērijas mikroshēmu, kas tiek izmantota daudzās bāzes stacijās.

5. martā pēc vietējā laika Nokia paziņoja, ka tā sadarbojas ar Intel, lai panāktu progresu savā 5G bezvadu tehnoloģijā. Abi uzņēmumi ir cieši sadarbojušies ar jauno Intel Atom P5900 procesoru, kas apvieno skaitļošanas, savienojamības un paātrināšanas tehnoloģijas. Kopīgi izstrādātais pielāgoto mikroshēmu risinājums ir iekļauts Nokia AirScale bezvadu piekļuves produktos, kas tiek pārdoti visā pasaulē kā daļa no tā ReefShark mikroshēmojuma. Izmantojot AirScale portfelī ReefShark mikroshēmojumu, Nokia ir ievērojami uzlabojusi veiktspēju un samazinātu enerģijas patēriņu. Turklāt Nokia savos AirFrame datu centra risinājumos turpinās izmantot jaunākos Intel Xeon procesorus.

4. martā Nokia un Marvell paziņoja, ka abas puses sadarbojas, lai izstrādātu vadošās 5G multi-RAT (radio piekļuves tehnoloģijas) mikroshēmas, ieskaitot vairāku paaudžu pielāgotos mikroshēmas un pamata procesorus, lai vēl vairāk paplašinātu Nokia ReefShark mikroshēmojumu kā 5G risinājumu, nodrošinot jaudīgāku. motivācija.

Tiek ziņots, ka abas puses izstrādā jaunas paaudzes pielāgotos SoC un infrastruktūras procesorus, apvienojot Nokia diferencēto bezvadu tehnoloģiju ar Marvell nozarē vadošo daudzkodolu Arm procesora platformu. Marvell daudzkodolu Arm procesora tehnoloģija ir balstīta uz pirmajām piecām paaudzēm un apvieno programmējamību un veiktspēju. Šī ir būtiska Nokia ReefShark mikroshēmojuma priekšrocība.