Izvēlieties savu valsti vai reģionu.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Pētniecības noskaņojums: Paredzams, ka 1. ceturkšņa globālo vafeļu lietuvju vērtība pieaugs par gandrīz 30% gadā, epidēmijas situācija atspoguļosies 2. ceturksnī

Saskaņā ar pētījumu un attīstības aģentūras TrendForce Topoloģijas rūpniecisko pētījumu institūta veikto analīzi, vafeļu liešanas nozare pirmajā ceturksnī turpināja pēdējā ceturkšņa pasūtījumu iesūknēšanu un krājumu papildināšanu, un tika lēsts, ka kopējā izlaides vērtība samazināsies par 2%, salīdzinot ar iepriekšējo. ceturksnis. Tomēr, ņemot vērā visa gada perspektīvu, paredzams, ka tas palielināsies par gandrīz 30% gadā, gūstot labumu no zemāka bāzes perioda tajā pašā periodā pērn. Tomēr jaunā vainaga pneimonija ir skārusi pasaules tirgu, ekonomikas izaugsmes tempi ir palēninājušies, un ir mainīgi pieprasījumi, kas nākotnē var vājināt izaugsmes spēku.

Turklāt trīs galvenie pārdevēji Q1 globālo vafeļu lietuvju ieņēmumos joprojām ir TSMC, Samsung un GF, kas atbilst pagājušā gada Q4 ranžēšanai.


Ziņojumā tika norādīts, ka, lai arī 2020. gada 1. ceturksnis ir tradicionāls nesezonas laiks, vairumam vafeļu lietuvju ieņēmumu aprēķini ir palielinājušies, atspoguļojot cerības uz 2020. gada pusvadītāju nozares atveseļošanos, palielinātu pieprasījumu pēc galvenajām izstrādnēm un klientu krājumu papildināšanu; Tomēr jaunās vainaga pneimonijas ietekmes dēļ tiek izjaukts noteiktais piegādes ķēdes ražotāju ražošanas grafiks, kas ietekmēs augšpus pusvadītāju nozari. Pašlaik vairums vafeļu lietuvju pasūtījumu 2020. gadā ir normāli un neietekmēs 2020. gada darbības rādītājus 1. ceturksnī. Palēnināšanās laiks nav skaidrs, un epidēmijas radītā negatīvā ietekme, visticamāk, atspoguļos 2020. gada otrā ceturkšņa ieņēmumus.