Izvēlieties savu valsti vai reģionu.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Reuters: Ķīnas valdība piekrīt atsākt darbu Hon Hai Zhengzhou rūpnīcā

Nikkei Asian Review 8. datumā ziņoja, ka jaunās vainaga vīrusa epidēmijas izplatības dēļ Honkongas kontinentālās Ķīnas valdība ir apturējusi Hon Hai Group Shenzhen un Zhengzhou rūpnīcu 10 dienu atjaunošanas plānu. Tomēr avoti nesen atklāja, ka Hon Hai ir ieguvusi kontinentālās valdības apstiprinājumu, un Dženžou rūpnīca atsāks darbu, kā paredzēts.

Reuters šodien citēja anonīmu avotu, kurā teikts, ka Hon Hai ir saņēmis kontinentālās valdības apstiprinājumu atsākt darbu savā Dženžou rūpnīcā. Tajā pašā laikā avots atklāja, ka Hon Hai joprojām cīnās ar kontinentālās varas pārstāvjiem par Šenžena rūpnīcas atjaunošanu.

Hon Hai Group Zhengzhou rūpnīca ir uzņēmuma galvenā iPhone ražošanas bāze, kas galvenokārt ir atbildīga par iPhone 11 sēriju, iPhone SE2 utt. Tianfeng International analītiķa Guo Mingxuan jaunākais ziņojums norādīja, ka rūpnīca sākotnēji plānoja atsākt darbu 10. februārī, tagad tā ir atlikta vismaz par 1 nedēļu, paredzamā atdeves likme ir aptuveni 40-60%.

Hon Hai uz šo jautājumu nav atbildējis.