Izvēlieties savu valsti vai reģionu.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

SIA: mikroshēmu nozare ir nozīmīga nozare Amerikas Savienotajās Valstīs, kurai jāuztur normāla darbība

Kā raksta Reuters, Amerikas Pusvadītāju rūpniecības asociācija (SIA) trešdien paziņoja, ka tā sadarbojas ar ASV federālajām amatpersonām, lai noteiktu, vai valsts un vietējās amatpersonas bloķē mikroshēmu rūpnīcas. Svarīgas nozares, kurām jādarbojas un jādarbojas.


Pusvadītāju rūpniecības asociācija paziņo, ka pašlaik sadarbojas ar ASV Iekšzemes drošības departamentu, lai precizētu pagājušajā nedēļā valsts un vietējām amatpersonām izdotās vadlīnijas.

Saprotams, ka dokumentā norādīts, ka mikroshēmu ražošanas bizness atbalsta visus informācijas tehnoloģiju aspektus un garantē arī miljoniem amerikāņu mājas darbu, kas jāuzskata par būtisku un svarīgu biznesu.

Džons Neufers, Amerikas Pusvadītāju rūpniecības asociācijas prezidents, sacīja, ka mikroshēmām ir būtiska loma medicīniskajā aprīkojumā, elektrotīklā un citā infrastruktūrā.

Džons Neufers uzskata, ka pusvadītāju un ar tiem saistīto piegādes ķēžu nepārtrauktības nodrošināšana ir nepieciešams nosacījums, lai digitālie pakalpojumi tiktu veikti nākamajās nedēļās un mēnešos. Tajā pašā laikā ļoti globalizētās pusvadītāju piegādes ķēdes dēļ pusvadītāju trūkumu vienā reģionā nevar kompensēt ar ražošanu citos reģionos.

Ir vērts atzīmēt, ka līdz šim neviena liela ASV mikroshēmu kompānija nav norādījusi, ka ražošana ir pārtraukta.