Izvēlieties savu valsti vai reģionu.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Samsung Onyx LED filmas ekrāns debitē Austrālijā

Nesen Samsung Electronics uzstādīja Onyx ekrānu HOYTS EntertainmentQuarter Moore Park Sidnejā. Šī ir pirmā reize, kad OnyxLED filmas ekrāns tiek nolaists Austrālijā. Jaunais produkts izmanto Samsung jaunāko 14 metru OnyxCinema LED ekrānu. Līdz šā gada martam Samsung Electronics uzstādīs arī vēl 10 metrus garu Onyx ekrānu HOYTSHighpoint Melburnā, Austrālijā.

HyeseungHa, Samsung Electronics vecākais vizuālā displeja viceprezidents, sacīja: "Tā kā pasaules filmu tirgus turpina attīstīties, teātri meklē jaunus veidus, kā uzlabot filmu skatīšanās pieredzi." Tās klienti nodrošina atšķirīgu vizuālo pieredzi. Mēs ar prieku sadarbojamies ar HOYTS, lai palīdzētu demonstrēt produktus, kurus mēs varam piedāvāt teātra attēla kvalitātē, un sniedz labu pieredzi mūsu auditorijai, atkal un atkal atvedot viņus uz kino.

Tiek ziņots, ka HOYTS ir līderis izklaides industrijā, ar vairāk nekā 50 kinoteātriem Austrālijā un Jaunzēlandē. Nesen atjaunotais HOYTS EntertainmentQuarter, kas atrodas Moore Park, Sidnejā, kalpos kā HOYTS vadošais kinoteātris un rīkos Austrālijas pirmizrādes un sarkanā paklāja pasākumus.

"Mēs vienmēr meklējam jaunus veidus, kā palikt priekšā un nodrošināt viesus ar negaidītām lietām," sacīja Damian Keogh, HOYTS grupas izpilddirektors un prezidents. "Tāpēc mēs vadām un integrējam mūsos pirmo OnyxCinemaLED ekrānu. Kino iemesls. Šie ekrāni pilnībā maina spēles noteikumus un sniedz mūsu viesiem nebijušu filmu un izklaides pieredzi."

HOYTS uzstādītais displejs šoreiz apvieno 4K izšķirtspēju, HDR attēla kvalitāti un maksimālo spilgtumu 146fL, kas ir gandrīz desmit reizes lielāks par standarta projektora tehnoloģiju.

Sadarbībā ar Klusā okeāna teātri Losandželosā, galvaspilsētas kino Pekinā, Ķīnā un Sihlcity teātri ArenaCinemas, Cīrihē, Šveicē, Samsung Onyx LED ekrāni ir uzstādīti lielākajās pasaules pilsētās.