Izvēlieties savu valsti vai reģionu.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Sequoia Capital Investment! Pusvadītāju ražotājs IKAS finansē Pre-A kārtu desmitiem miljonu juaņu

Saskaņā ar ziņojumiem pusvadītāju ražotājs IKAS (Ex Industries) nesen pabeidza Pre-A kārtu desmitiem miljonu juaņu apjomā, ko ieguldījis Sequoia China Seed Fund, Qingtong Capital kā ekskluzīvs šīs kārtas finanšu konsultants.

Li Indijs, Ax Industries izpilddirektors, sacīja, ka šī finansēšanas kārta tiks izmantota, lai palielinātu tehnoloģiskos jauninājumus, produktu izpēti un attīstību, pārdošanas sistēmu būvniecību utt., Paplašinātu nozares vadošās priekšrocības un vēl vairāk padziļinātu uzņēmuma sadarbību ar pusvadītāju klientu bāze, lai paātrinātu Ķīnas pusvadītāju izlūkošanas ražošanas procesu.

Attiecībā uz finansējumu Jin Wenji, Sequoia Capital China Fund rīkotājdirektors sacīja: "Rūpniecība ir vissvarīgākais ekonomikas virzītājspēks valstī, un Ķīna ir sniegusi ražošanas atbalstu pasaulei. Pusvadītāji parasti ir ar augstu pievienoto vērtību un ar augstu tehnoloģiju sliekšņi. Rūpniecībā mēs esam optimistiski noskaņoti par Ax Industries stiprumu un tehnoloģisko progresu. Tās pamatprodukti ir aizpildījuši robu Ķīnas pusvadītāju nozares ķēdē. Šī finansēšanas kārta palīdzēs Ax paātrināt klientu piezemēšanos un panākt visaptverošu un inteliģentu pusvadītāju nozares modernizācija. "

Saskaņā ar sabiedrības informāciju, IKAS (Ex Industry) tika izveidota 2017. gadā un atrodas Šenžesa līča zinātnes un tehnoloģijas ekoloģiskajā parkā Nanshanas apgabalā Šenženē. IKAS misija ir veicināt Ķīnas apstrādes rūpniecības attīstību un palīdzēt Ķīnas “Industry 4.0” revolūcijai. To vada pasaules labākais viedo ražošanas tehnoloģiju eksperts Jandzi upes zinātnieks Džou Mengču un pasaules labākais 79 mākslīgā intelekta eksperts, Kanādas Karaliskā institūta profesors Vitolds Pedričs. Tajā ietilpst inteliģentu ražošanas zinātnieku komanda, ieskaitot 4 IEEE akadēmiķus, ASV viedās programmatūras pētniecības un attīstības komandu un Singapūras / ASV nozares ekspertu komandu. Vairāk nekā 50% uzņēmuma komandas ir ieguvuši maģistra grādu vai augstāku, un tam ir vairāki starptautiski izgudrojumu patenti mākslīgā intelekta un citās jomās.