Izvēlieties savu valsti vai reģionu.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Taivānas plašsaziņas līdzekļi: MLCC līdera Yageo piedāvājums pieauga par 30%, paredzams, ka nozares peļņa ievērojami palielināsies

Saskaņā ar Taivānas plašsaziņas līdzekļu laikraksta "Economic Daily" ziņojumu, Taivānas divas vadošās ražošanas bāzes Suzhou un Dongguan, vadošās pasīvo komponentu valstis, darbu atsāka 10. februārī.

Darba atsākšanas dienā nozares ķēde ziņoja, ka Yageo plāno palielināt rezistoru un kondensatoru cenas kanālu pārdevējiem un EMS klientiem. Pirmais vidējā pieauguma vilnis bija aptuveni 30%, un jaunās cenas stāsies spēkā 1. martā. Cenu korekcijas iemesls ir tas, ka krājumu līmenis ir pārāk zems un ražas likme nav pilna.

Pēc ražošanas atsākšanas Sudžou un Dongguanas rūpnīcās Yageo smagi strādā, lai palielinātu jaudas izmantojumu, lai apmierinātu pieprasījumu. Jageo sacīja, ka Sudžou un Donguanas rūpnīcām tika atļauts pakāpeniski atsākt darbu 10. februārī, taču, tā kā pašvaldība šobrīd īsteno slēgtu pārvaldību un stingru plūsmas kontroli, darbā pieņemšanas process ir ļoti izaicinošs, un tā centīsies, lai apmierinātu klientu vajadzības. Cenu nosaka tirgus piedāvājums un pieprasījums.

Nozare norādīja, ka kopš pagājušā gada beigām Yageo inventarizācijas dienas ir samazinājušās līdz aptuveni 50 dienām. Salīdzinot ar pagājušā gada pirmo pusi, krājumu līmenis ir samazinājies vairāk nekā uz pusi. Tagad jaudas izmantošanas līmeni nav viegli panākt, un pieprasījums ir lielāks nekā piedāvājums. Inventāra dienas var sasniegt trauksmes līmeņa līmeni 45 dienas, un šauros apstākļos otrā ceturkšņa pasīvo komponentu cenas turpina būt bullish.

Iepriekš, pēc Jiwei.com datiem, nozares iekšējie pārstāvji apsekoja attiecīgo piegādes ķēdi un secināja, ka pašreizējais kanālu pārdevēju, elektronisko lietuvju pakalpojumu rūpnīcu (EMS) un ražotāju krājumu līmenis ir zems. Paredzams, ka inventāra papildināšana turpināsies līdz šī gada otrajam ceturksnim. Turklāt 5G viedtālruņiem ir spēcīgs vilkšanas spēks, un ir paredzams, ka vispārējas nozīmes MLCC cena šogad palielināsies par 30-50%.