Izvēlieties savu valsti vai reģionu.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Jaunākā Qualcomm Snapdragon 888 5G galvenā mobilā platforma atbalsta jauno Samsung Galaxy S21 sēriju

2021. gada 14. janvārī Qualcomm Technologies paziņoja, ka jaunākā Qualcomm Snapdragon ™ 888 5G mobilā platforma atbalsta Samsung vismodernāko jauno viedtālruni Samsung Galaxy S21 sēriju, tostarp dažas reģionālās S21, S21 + un S21 Ultra versijas. Snapdragon 888 integrē nozares vadošos mobilo tehnoloģiju jauninājumus, piemēram, 5G, AI, spēles un attēlveidošanu, un tā mērķis ir izveidot vadošos mobilos terminālus profesionālajās kamerās, viedajos personālajos asistentos un populārākajos spēļu terminālos.

Qualcomm Technologies mobilo sakaru, skaitļošanas un infrastruktūras biznesa vecākais viceprezidents un ģenerāldirektors Alekss Katouzians sacīja: “Mēs esam ļoti priecīgi turpināt ilgtermiņa stratēģisko sadarbību ar Samsung Electronics, lai piedāvātu virkni jaunāko mobilo ierīču sasniegumu. Pieredze ir sniegta patērētājiem. Dažas jaunās Samsung Galaxy S21 sērijas reģionālās versijas, ko atbalsta Snapdragon 888 galvenā mobilā platforma, vēl vairāk stimulēs mobilās pieredzes bezgalīgās iespējas. "

KJ Kim, izpilddirektora viceprezidents un Samsung Electronics mobilo sakaru nodaļas mobilo tālruņu izpētes un attīstības nodaļas vadītājs, sacīja: “Samsung ir apņēmies patērētājiem piedāvāt visnovatoriskāko mobilo ierīču pieredzi. Jaunais Galaxy S21 ir aprīkots ar Snapdragon 888 5G galveno mobilo platformu. Dažas reģionālās versijas turpinās īstenot šo redzējumu. Jaunā Samsung Galaxy S21 sērija var atbalstīt vismodernāko 5G savienojumu, spailes puses AI un vismodernākās attēlveidošanas funkcijas. "

Samsung Galaxy S21 sērija pilnībā izmanto Snapdragon 888 galveno arhitektūras uzlabojumu priekšrocības. Snapdragon 888 izmanto jaunāko 5nm procesa tehnoloģiju un integrē Qualcomm Kryo ™ 680 procesoru, kura pamatā ir Arm Cortex-X1. CPU kopējā veiktspēja ir palielināta līdz 25%, salīdzinot ar iepriekšējās paaudzes platformu, un tā atbalsta frekvenci līdz 2,84 GHz. Qualcomm Adreno ™ 660 GPU līdz šim ir sasniedzis visbūtiskāko veiktspējas uzlabojumu - grafikas renderēšanas ātrums ir līdz pat 35% lielāks nekā iepriekšējās paaudzes platformā. Jaunizveidotais sestās paaudzes Qualcomm AI dzinējs ietver jauno Qualcomm Hexagon ™ 780 procesoru, kas apvieno AI ar profesionālu attēlveidošanu, augstākā līmeņa spēlēm, ārkārtīgi ātriem savienojumiem un citām funkcijām, lai nodrošinātu augstākā līmeņa mobilo pieredzi. Snapdragon 888 var nodrošināt nozares vadošo AI veiktspēju, jauda uz vienu vatu ir 3 reizes lielāka nekā iepriekšējās paaudzes platformā, un tā atbalsta 26 triljonus operāciju sekundē (26 TOPS) jaudīgu skaitļošanas jaudu.

Snapdragon 888 integrētais Snapdragon X60 5G modems un radiofrekvenču sistēma ir Qualcomm trešās paaudzes modems-antena risinājums. Tas atbalsta nesēju 6 GHz nesēju apkopošanu un milimetru viļņus, kā arī var nodrošināt visātrāko komerciālo 5G tīkla ātrumu līdz 7,5 Gbps. Atbalstot gandrīz visus galvenos tīklus pasaulē, Snapdragon X60 5G modems un radiofrekvenču sistēma atbalsta arī lielisku tīkla pārklājumu, tostarp dinamiskās spektra koplietošanas (DSS) tehnoloģijas izmantošanu, lai sasniegtu 5G tīkla pārklājumu visā valstī.

Samsung Galaxy S21 sērijā pilnībā tiek izmantots pilnīgi jauns Qualcomm Spectra ™ 580, kas pieejams Snapdragon 888. Trīs tā atbalstītie interneta pakalpojumu sniedzēji var apstrādāt 2,7 miljardus pikseļu sekundē un panākt vienlaicīgu fotografēšanu ar trim kamerām. Snapdragon 888 atbalsta arī augstas izšķirtspējas attēlu uzņemšanu īpaši ātrgaitas kustībās ar ātrumu 120 kadri sekundē, 4K HDR video uzņemšanu un HEIF formāta fotoattēlu uzņemšanu.

Samsung Galaxy S21 sērijā tiek izmantots arī otrās paaudzes Qualcomm 3D Sonic sensors, zem ekrāna redzams pirkstu nospiedumu sensors ar lielāko atpazīšanas zonu pašreizējā viedtālrunī.Sensora izmērs ir 8x8mm, kas paredzēts termināla atbalstam, lai savāktu pirkstu nospiedumu attēlus ar lielāku laukumu nekā iepriekšējās paaudzes risinājums, tādējādi uzlabojot lietotāja pieredzi.Salīdzinot ar iepriekšējo paaudzi, Samsung Galaxy S21 sērijas ultraskaņas sensora ātrums tiek palielināts par 30%, un atpazīšanas laukums ir 1,7 reizes lielāks nekā iepriekšējās paaudzes.Atšķirībā no citiem identitātes autentifikācijas risinājumiem, Qualcomm 3D Sonic sensors izmanto akustisko tehnoloģiju, lai iegūtu katra lietotāja unikālās pirkstu nospiedumu īpašības.