Izvēlieties savu valsti vai reģionu.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Vai epidēmijas apstākļos paneļu rūpniecība iegūs iespējas, vai arī tā piedzīvos aukstu ziemu?

2019. gadā visa paneļu nozare atrodas “būtiska sūtījumu skaita samazināšanās un“ bezgalīgu kotējumu ”situācijā, taču negaidīti ir tas, ka šī gada katastrofa faktiski šo situāciju pēkšņi mainīja. Ar jauno Uhaņas vainagu Pneimonijas uzliesmojums ir skāris Ķīnu un pat ārvalstu nozares pēc kārtas, un paneļu rūpniecību nevar turēt savrup.

Kas notiek ar šiem paneļu veidotājiem?

BOE: Normāla ražošana ražošanas līnijās visā valstī, un tagad tai nav lielas ietekmes

Saprotams, ka BOE Wuhan 10.5 paaudzes līnija ir uzņēmuma jaunā ražošanas līnija. Lai arī kopējais progress ir aizkavējies, tam nav lielas ietekmes uz kopējo darbības situāciju. Tajā pašā laikā citu uzņēmuma vietējo rūpnīcu ražošana un darbība ir normāla.

BOE darbinieki norādīja: "Uhaņas līnija ir jauna ražošanas līnija. Pašlaik produkcijas nav daudz, un tā joprojām turpina palielināt ražošanas jaudu. Ja nākotnē tiks turpināta epidēmijas kontrole, kāpšanas progress var esiet nedaudz lēnāks. Teica, ka liela ietekme nav. "


Turklāt attiecīgā Chongqing BOE atbildīgā persona arī sacīja, ka pavasara festivāla laikā BOE strādā arī virsstundas un ir turpinājusi ražošanas un darbības aktivitātes.

Tajā pašā laikā BOE nesen paziņoja, ka uzņēmums kā nozīmīgs rūpniecības projekts dažādās pilsētās ir uzturējis pilnīgu un ciešu saziņu ar pašvaldībām. Vietējā pašvaldība ir sniegusi lielu atbalstu uzņēmumam dažādos aspektos, piemēram, pārvadājumos, un pašreizējā epidēmijas situācija katrā ražošanas līnijas operācijā ir ierobežota.

Runājot par izejvielu uzskaiti, BOE sacīja, ka uzņēmumam un iepriekšējā posma piegādātājiem ir noteiktas rezerves, lai apmierinātu pašreizējās ražošanas vajadzības. Turklāt uzņēmums daudzus gadus ir izveidojis daudzveidīgu piegādātāju sistēmu, un vietējo epidēmiju ietekme uz piegādes ķēdes drošību ir ierobežota.

Visionox: epidēmijai nebūs lielas ietekmes uz uzņēmuma ražošanu un darbību

Paziņojumā, kas tika publicēts 4. februārī, Visionox paziņoja, ka uzņēmuma nozare ir displeja paneļu nozare, ražošanas process ir unikāls un ražošanas līnijai visu gadu ir nepārtraukti jādarbojas. Pavasara svētku laikā uzņēmuma ražošanas līnija turpināja ražošanu organizētā veidā saskaņā ar ražošanas plānu un savlaicīgi paziņoja attiecīgajām valdības struktūrvienībām par ražošanas progresu un reaģēšanas kontroles pasākumiem epidēmijas situācijā. Pašlaik uzņēmuma ražošanas līniju izejvielu inventārs var apmierināt pašreizējās ražošanas vajadzības.


Tajā pašā laikā, reaģējot uz pagaidu izejvielu trūkumu, kas nākotnē var rasties epidēmijas ietekmē, uzņēmums arī nodrošina izejvielu piegādi un ražošanas līnijas darbību, aktīvi koordinējot piegādātājus un loģistikas kanālus un pielāgojot ražošanas stratēģijas . Epidēmija neizraisīs uzņēmuma ražošanu un darbību. Liela ietekme.

Šentianma: Materiālu inventārs var apmierināt pašreizējās ražošanas vajadzības, un turpmāko ietekmi pagaidām nevar noteikt

Šenženas Tianma ceturtdien paziņoja, ka saskaņā ar nozares īpašībām un tirgus pieprasījumu uzņēmuma ražošanas līnija pavasara svētku laikā uzturēja nepārtrauktu ražošanu un darbību.

No otras puses, uzņēmums norādīja, ka Wuhan Tianma Microelectronics Co., Ltd., kas ir Wuhan Tianma Microelectronics Co., Ltd. meitasuzņēmums, ražošanas bāze veido apmēram 20% no kopējās ražošanas jaudas. Īstermiņā loģistika, darbinieku atgriešanās un dažu izejvielu piegāde saskaras ar zināmu spiedienu.

Tajā pašā laikā, atbildot uz materiālu uzskaites jautājumu, Šen Yunfeng, Šenženas Tianmas operāciju centra atbildīgā persona, sacīja, ka, ņemot vērā pašreizējo situāciju, uzņēmuma materiālais inventārs var apmierināt pašreizējās un noteiktās ražošanas vajadzības. Uzņēmums ir arī aktīvi saskaņojis loģistikas kanālus ar piegādātājiem Pārrunāt, pieteikties uz atbalstu no attiecīgajām iestādēm utt. Un cenšas nodrošināt, lai pēcpārbaudes izejvielas nonāktu tirgū pēc pieprasījuma. Uzņēmums pievērš īpašu uzmanību epidēmijas situācijas izmaiņām un uztur vienmērīgu saziņu ar partneriem piegādes ķēdes augšpusē un savlaicīgi pielāgo un reaģē uz piegādes ķēdi.

Chi Yunfeng uzsvēra, ka epidēmija ir izplatīta visā valstī, un zināmā mērā tika ietekmēta augšupējā un lejupējā rūpniecības ķēde. Uzņēmuma ražošanas līnijas turpināja ražot un darboties pavasara svētku laikā. Piešķirot dažādu pamata nekustamo īpašumu līniju ražošanas jaudu, moduļu sūtījumu piegādes spēja var apmierināt klientu esošās vajadzības.

Ir vērts pieminēt, ka kopš epidēmijas uzliesmojuma kā galveno dažādu medicīnas produktu displeju ekrānu piegādātājs attiecīgajiem Šenženas Tianmas klientiem ir palielinājies pieprasījums un steidzami nepieciešami daži produkti. Šajā sakarā Shenzhen Tianma sacīja, ka no pašreizējās pasūtījumu pieņemšanas pietiek ar klientu pasūtījumiem un nav saņemti pielāgojumi pasūtījumu samazināšanai vai samazināšanai. Pašlaik epidēmijas situācija joprojām ir attīstības un pārmaiņu procesā. Pagaidām nevar noteikt turpmāko ietekmi uz nozari. Faktori, kas nosaka, vai augšupējās vai pakārtotās izmaiņas ir lielāki, un jāveic īpaši novērtējumi, pamatojoties uz faktiskajām sekojošajām izmaiņām.

TCL Huaxing: epidēmijas ietekmē dažiem ražošanas materiāliem var būt īstermiņa nobīde

Otrajā gadā TCL grupa izdeva paziņojumu par uzņēmuma reakciju uz jauno koronavīrusa uzliesmojumu 2019. gadā.

Paziņojumā TCL paziņoja, ka Huaxing t3 un t4 rūpnīcas, kas ražo mazus un vidējus izstrādājumus, atrodas Uhanā. Pavasara svētku laikā tika plānota ražošana un darbība, un pašreizējie gatavās produkcijas piegādes kanāli ir normāli.

Pašlaik uzņēmuma materiālu inventārs var apmierināt pašreizējās ražošanas vajadzības, taču epidēmijas situācijas dēļ dažu ražošanas materiālu piegādei var būt īstermiņa nobīde tādu faktoru dēļ kā piegādātāju kavēta darba atsākšana un slikta loģistika. Uzņēmums ir aktīvi koordinējis loģistikas kanālus un vedis garantijas ar stratēģiskajiem piegādātājiem. Veids, kā materiālu piegāde tirgū pēc nepieciešamības. Uzņēmums savlaicīgi pielāgos ražošanas un darbības stratēģiju atbilstoši epidēmijas situācijai un tirgus izmaiņām.

Sharp: ietekme palielinās, apsvērs iespēju pārcelt ražošanu no Ķīnas

Sharp, viens no iPhone ekrānu piegādātājiem, nesen paziņoja, ka tā apsvērs iespēju pārcelt ražošanu no Ķīnas, ja ietekme paplašināsies.

Sharp viceprezidents Masaki Nomura finanšu pārskatā par 4. gadu sacīja, ka gadījumā, ja pneimonijas epidēmijas ietekme Uhanā tiks pagarināta, tā apsvērs ražošanas pārvietošanu no Ķīnas uz citiem reģioniem.

Iepriekšējās tirgus ziņās tika norādīts, ka Sharp plāno būvēt lielāko LCD paneļu rūpnīcu Guangdong. Paredzams, ka kopējie ieguldījumi sasniegs 1 triljonu jenu. Paredzēts, ka projekts tiks uzsākts 2020. gadā. Tagad šķiet, ka tas ir pilns ar nezināmajiem.

Innolux: kontinentālā rūpnīca vēl nav sākusies, nevar veikt prognozes

Saprotams, ka Innolux Taiwan paneļu rūpnīca Ķīnā ir izveidojusi rūpnīcas Nanjing un Ningbo, bet vēl nav to sākusi.

Innolux Nanjing ir aizmugures moduļu rūpnīca maziem un vidējiem paneļiem, savukārt Ningbo ir moduļu rūpnīca IT un automobiļu paneļu izstrādājumiem. Pastiprinoties jaunajai vainaga vīrusa epidēmijai, gan Nanjing, gan Ningbo ir ieviesuši sabiedrībā balstītu slēgtu pārvaldību. Innolux norādīja, ka, tā kā šīs divas rūpnīcas sadarbojas ar kontinentālās daļas pavasara svētku atjaunošanas politiku, tās vēl nav sākušas celtniecību, tāpēc nav iespējams izdarīt ietekmes prognozes. .

AUO: Ja epidēmijas situāciju īstermiņā nekontrolē, tai būs lielāka ietekme uz turpmāko darbību

Nesen AUO, cits paneļu ražotājs Taivānā, sacīja, ka, kaut arī AUO rūpnīca kontinentālajā Ķīnā nav slēgta pavasara festivāla laikā un joprojām ir inventārs tirgus vajadzību apmierināšanai, tas joprojām saskaras ar piegādātājiem, klientiem, kuri nav atsākuši darbu, un vietējās pašvaldības visā valstī. Trīs galvenie izaicinājumi, ieskaitot stingru kontroli.

AUO priekšsēdētājs un izpilddirektors Pengs Šuanlangs sestajā Francijas preses konferencē norādīja, ka AUO ir ražošanas bāzes Sudžou, Kunšanā un Sjamenā. Tas uztur ražošanu pavasara festivāla laikā un netiek pārtraukts, tāpēc darba atjaunošanai nav problēmu. Tomēr piegādātāju un klientu darba atsākšanas kavēšanās kopā ar pārvadāšanas ietekmi ietekmēs izejvielas, gatavos produktus, ražošanu un nosūtīšanu, kā arī pārdošanu. Ja epidēmijas situāciju īstermiņā nekontrolē, materiāli un pārvadāšanas apstākļi būs neregulāri un tiks novietoti dokos. Lejupslīdei ir liela ietekme.

Var teikt, ka pēkšņā epidēmijas situācija turpināja izplatīties, un rūpnīcas un ražošanas līnijas skartajos apgabalos tika vairāk vai mazāk ietekmēta. Īstermiņā tas palīdzēs paneļu ražotājiem noņemt krājumus un atvieglos pārmērīga piedāvājuma situāciju tirgū. Tajā pašā laikā paneļu pārdevējiem tā ir laba parādība, lai apturētu kritumu un atgūtu paneļu cenas; tomēr, ja epidēmiju īstermiņā efektīvi nekontrolē, ir paredzams, ka ražošanas darbības tiks ietekmētas ilgu laiku, un piegādes ķēdē var rasties pat iztrūkumi, kas neizbēgami paātrināsies. Nozare tiek sajaukta, un paneļu rūpniecība, visticamāk, ienāks nākamajā "aukstajā ziemā". Tādēļ mums ir aktīvi jāreaģē uz epidēmijas novēršanu un kontroli un jāsamazina kaitējums, pirms mēs varam atrisināt tūlītēju vajadzību.