Izvēlieties savu valsti vai reģionu.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Pēc tam, kad Eton Electronics ienāca Apple piegādes ķēdē, Huawei tika uzsākts automobiļu PCB bizness.

Starp vietējiem Apple piegādātājiem PCB ražotājs Eton Electronics ir diezgan zems taustiņš. Eton elektronisko PCB bizness ir attīstīts plaša patēriņa elektronikas un autoelektronikas jomā. Uzņēmuma darbība pēdējos gados ir parādījusi stabilu pieauguma tendenci.

Tomēr no A-share 31 PCB koncepcijas akciju pirmās puses Eton Electronics tīrā peļņa nav izcila; tā vietā dividendes gada pirmajā pusē pārsniedza 700 miljonus juaņu, un dividendes par piecu gadu kotēšanas periodu pārsniedza 2,6 miljardus juaņu. Līdz 277,78% Yiyton Electronics ir kļuvis par nozares un investoru uzmanības centrā. Tomēr kāpēc vispārējās Eton Electronics veiktspēja ir tik “dāsna”, iemeslus, kas to slēpj, ir vērts izpētīt.

Patērētāju elektronika PCB netieša ābolu piegāde

No 2014. gada līdz 2019. gada pirmajai pusei Eton Electronics izplatības līmenis pieauga no 28% līdz 278%. Starp biržas sarakstā iekļautajiem uzņēmumiem mobilo tālruņu nozares ķēdē nav daudz ražotāju, kuriem būtu šādas dividendes.

No Eton akcionāru struktūras viedokļa augstā “pareizā” pakāpe nozīmē lielas dividendes, un dividenžu izteiktais efekts atgriežas pašā produktā. Eton Electronics nonāk piegādes ķēdes sistēmā, piemēram, Apple Huawei, kas arī ir būtiska pievilcība. .

Tiek ziņots, ka Yidun Electronics galveno izstrādājumu shēmas plati pēc slāņu skaita var iedalīt divkāršā paneļa, četru kārtu, sešu kārtu, astoņu kārtu un augstākā paneļos. Produktus plaši izmanto automobiļu elektronikā, sakaru iekārtās, plaša patēriņa elektronikā, datorā, rūpniecības kontrolē. Un citi pakārtotās rūpniecības produkti.

2012. gadā Eton Electronics uzstādīja daudzslāņu plātņu ražošanu Ķīnā un kļuva par tādu galveno piegādātāju kā Huawei, Flextronics un Jabil.

Pēc tam 2014. gadā Eton Electronics veiksmīgi iekļāvās Apple Top200 piegādātāju sarakstā un kļuva par vienu no galvenajiem Apple PCB piegādātājiem. Galvenie produkti ir iPhone un iPad atbalsta dēļi, un Mac ir arī neliels skaits lietojumprogrammu.

Tajā pašā gadā Eton Electronics tika iekļauts Šanhajas biržā un plāno publiski emitēt ne vairāk kā 120 miljonus parasto akciju. Ieņēmumi, kas iegūti pēc emisijas izdevumu atskaitīšanas, tiks izmantoti “1,1 miljona kvadrātmetru gada ražošanas daudzslāņu iespiedshēmas plates projektam” un “450 000 kvadrātmetru HDI drukātās shēmas plates projekta ražošanai gadā”.

Ir vērts atzīmēt, ka Eton Electronics 2018. gadā mainīja HDI projektu uz “daudzslāņu iespiedshēmas plates projektu ar gada izlaidi 700 000 kvadrātmetru” un “daudzslāņu iespiedshēmas plates projektu ar gada produkciju 1,1 miljons kvadrātmetru ”ir nodots ražošanā. Šajā brīdī Eton Electronics ir strauji paplašinājis četru un astoņu slāņu daudzslāņu iespiedshēmas plates, lai paātrinātu automobiļu shēmu un citu produktu apgabalu dziļu audzēšanu.

Automobiļu PCB bizness

Nozarei ir labi zināms, ka 2019. gada pirmajā pusē Ķīnas un ASV tirdzniecības karu un pakārtoto termināļu elektronisko izstrādājumu sarūkošās ietekmes dēļ globālais PCB nozares izaugsmes temps palēninājās, un Eton Electronics netika saudzēts.

Saskaņā ar Yideng pirmā pusgada finanšu pārskatu ieņēmumi bija 1,45 miljardi juaņu, kas ir par 4,05% mazāk nekā gadu iepriekš; uz biržas sarakstā iekļauto uzņēmumu akcionāriem attiecināmā neto peļņa bija 259 miljoni, kas ir par 2,52% vairāk nekā gadu iepriekš.

Ir vērts atzīmēt, ka, pateicoties produktu ar augstu pievienoto vērtību struktūrai, Eton Electronics neto peļņas norma gada pirmajā pusē sasniedza 17,2%.

Starp tiem automobiļu elektronikas un komunikāciju klientu produkti ar augstu pievienoto vērtību pakāpeniski ir kļuvuši par Yideng Electronics snieguma "galveno pīlāru" sīvā tirgus konkurencē, un tas ir arī Yidun Electronics svarīgs bizness.

Ir vērts pieminēt, ka Huawei ir vērsts arī uz autobūves nozari, ko virza tādas jaunas tehnoloģijas kā mākslīgais intelekts un 5G. Šī gada aprīlī Huawei un Dongfeng Motor sadarbojās, lai Šanhajas starptautiskajā autoizstādē izveidotu inteliģentu automašīnu. Huawei stāšanās transportlīdzeklī esošo komunikāciju, 5G un mākoņa datu centru augsto tehnoloģiju konfigurācijā arī stiprinās viedo automašīnu piegādes ķēdes spēku.

Tajā pašā laikā kopš 2014. gada Eton Electronics, kas ir izmantojis automobiļu elektroniku, ir saglabājis savu auto PCB biznesu kā vidējos gada ienākumus 20%. 2018. gadā tas veidoja 39% no kopējiem ieņēmumiem, kļūstot par Valeo un Delphi. , Bosch, kontinentālās daļas un citiem pirmā līmeņa starptautiskajiem Tier1 ražotājiem.

Yideng Electronics, kas ir dziļi iesaistīts automobiļu elektronikas biznesā, paļaujas uz starptautisko pirmās pakāpes auto ražotāju piegādes jaudu, un īstajā laikā tā ir veiksmīgi ienākusi Huawei auto biznesa apgādes sistēmā.

Lai arī pašreizējais automobiļu elektronikas tirgus nav optimistisks, to virza tādas jaunas tehnoloģijas kā mākslīgais intelekts un bez vadītāja braukšana, pieprasījums pēc automatizētām elektronikām ir ievērojami palielinājies, piemēram, automobiļu PCB, piemēram, automobiļu energosistēmas un DAS sistēmas. . Salīdzinot ar tradicionālo vienas automašīnas lietojumprogrammu, PCB platība ir 0,5–2 kvadrātmetri, luksusa klases automašīna - 2–3 kvadrātmetri, bet jaunā enerģijas transportlīdzekļa lietojumprogramma - PCB platība ir 2–4 kvadrātmetri, un automobiļu PCB pielietojuma zona ir ievērojami uzlabota. .

Saskaņā ar Guojin Securities ziņojumu, uzlabojoties automatizācijas automatizācijai, paredzams, ka automobiļu velosipēdu PCB vērtība palielināsies no 60 ASV dolāriem degvielas transportlīdzekļiem līdz 800 ASV dolāriem augstas klases elektriskajiem transportlīdzekļiem. Automobiļu PCB būs arī visstraujāk augošā PCB nozare. Smalkās molekulārās nozares. Dati liecina, ka aprēķinātais lielums 2018. gadā ir 5,5 miljardi ASV dolāru, kas ir par 3,8% vairāk nekā gadu iepriekš. Paredzams, ka līdz 2020. gadam tā pieaugs līdz kopējam gada pieauguma tempam no 3% līdz 59 triljoniem USD.

Šajā kontekstā kā dziļi iesakņojušos automobiļu elektronisko PCB lauku daudzus gadus Eton Electronics sakrita arī ar šo dividenžu vilni. Tomēr nevajadzētu aizmirst, ka viena puse ir liela dividende, kamēr lielākais akcionārs “Yidun Investment” turpina samazināt savu līdzdalību. Uzmanības vērts ir tas, kā Yideng Electronics stabilizē savas pozīcijas PCB jomā un turpina paplašināt savas priekšrocības automobiļu PCB jomā.