Izvēlieties savu valsti vai reģionu.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Visi darbinieki pārtrauc attālo salu programmu! TSMC mudina darbiniekus, kas nav ražošanas līnijas darbinieki, strādāt no mājām

Saskaņā ar ekonomiskās dienas laikrakstu visā pasaulē ir izplatījies jauns koronavīrusa tips, un Eiropa un citas vietas ir kļuvušas par vissmagāk skartajām jomām. Šajā sakarā lietuves vadītājs TSMC mudina darbiniekus, kas nav ražošanas līnijas darbinieki, strādāt no mājām, savukārt uzņēmums visiem darbiniekiem ir licis apturēt attālo salu programmu.

18. vakarā TSMC paziņoja, ka darbiniekam ir diagnosticēta jauna koronārā pneimonija, tāpēc tika pieņemts iekšējs lēmums sākt grupas biroja darbības modeli.

Šajā sakarā TSMC sacīja, ka papildus dažādiem reģionālajiem birojiem grupas biroja modelis ietver arī mājas biroja iespēju. Uzņēmums mudina darbiniekus, kas nav ražošanas līnijas darbinieki, vairāk izmantot savu mājas biroju līdz 12. aprīlim. Tiek ziņots, ka uzņēmuma neražošanas līnijas darbinieku aplēses ir aptuveni 30 000 cilvēku.

Runājot par attālākajām salām, TSMC iepriekš galvenokārt bija izvairījies no nevajadzīgiem komandējumiem, un, pastiprinoties globālajai epidēmijai, TSMC ir apturējusi visu darbinieku salu plānus.

Tomēr tajā pašā laikā TSMC arī uzsvēra, ka pašreizējā ražošanas līnijas darbība joprojām ir normāla un darbība netiek ietekmēta.