Izvēlieties savu valsti vai reģionu.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Nākamā Apple armija pasūta Hon Hai kopējo mobilizāciju, ko Indija gatavojas jaunāko iPhone modeļu ražošanai

Tā kā tirdzniecības karš joprojām ir nonācis strupceļā, saprotams, ka Apple pieprasa Hon Hai India rūpnīcai pilnībā uzlabot ražošanas jaudu, ieskaitot tehnoloģijas un jaudu. Hon Hai India komanda pat kopā ar Indijas darbiniekiem devās uz kontinentālās iPhone ražošanas līniju, lai apmācītu un sasniegtu Apple’s Claim.

Hon Hai iPhone ražošanas līnija Indijā tika oficiāli atklāta šā gada augustā. Tomēr, tā kā Apple vēl nav pabeigti eksporta preferenciālie tarifi ar Indijas valdību, Hon Hai Indijas iPhone ražošanas līnijā joprojām dominēs pārdošanas apjomi vietējā tirgū Indijā ar gada ražošanas jaudu. Tikai apmēram 1 miljons vienību.

Tomēr pēc vairāk nekā diviem mēnešiem saprot, ka, lai arī Apple eksporta preferenciālie tarifi vēl nav panākuši vienošanos ar Indijas valdību, Apple ir nolēmis pieprasīt Hon Hai visaptveroši uzlabot Indijas ražošanas līnijas tehnisko līmeni. Kad būs panākta vienošanās par eksporta preferenciālajiem tarifiem, jūs varēsit atbalstīt iPhone eksportu.

Nozares eksperti norādīja, ka Hon Hai Planning, apmācot pirmo Indijas darbinieku partiju sēklu instruktoriem, pašreizējā ātrākā skala - apmēram 1000 cilvēku, ir tieša piegāde uz cietzemes rūpnīcas teritorijas iPhone ražošanas līnijas apmācību, ir īss laiks Ātrākais ceļš lai sasniegtu rezultātus.

Papildus ražošanas darbiniekiem pamata līmenī viņi pat devās uz kontinentu, lai apmācītu. Pat Indijas komanda Hon Hai galvenajā birojā arī personīgi sekoja Indijas darbiniekiem un piedalījās kontinentālās rūpnīcas iPhone ražošanas līnijas stažēšanās apmācībā. Laiks bija apmēram 10 dienas līdz pus mēnesis. Ilgi. Šādas neparastas darbības lika arī ārējai pasaulei domāt, ka Apple mēģinājums paātrināt Indijas mēģinājumu ir bijis pašsaprotams.

Runājot par ārpasauli, kādus iPhone modeļus Apple vēlas ražot Indijā, avots sacīja, ka šobrīd ražo iPhone X, jo šis ir Apple pirmais modelis, kas izmanto OLED paneļus, kaut arī aiz iPhone 11 ir divas paaudzes, tomēr Indijas tirgū, tas joprojām ir samērā augstas klases modeļi, un tam ir viegli sekot.

Tā kā Indijas darbinieki ir apmācīti, tiek saprasts, ka Apple pat stingri pieprasīja Hon Hai, iPhone 12 (nosaukts provizoriski) laišanu tirgū nākamgad, un pieejamo iPhone SE2 versiju, kas jāražo Indijā, kad Hon Hai Indijas ražošanas līnija Galvenā uzmanība tiks pievērsta tam, kā ļaut Indijas sēklu instruktoriem apmācīt jaunas asinis, lai efektīvi palielinātu jaudu.