Izvēlieties savu valsti vai reģionu.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Apple vēlas kontrolēt izmaksas? Guo Mingyu: Jaunā iPhone 5G PA lietošana var būt mazāka, nekā gaidīts

Jaunākajā Tianfeng International analītiķa Mingming Guo vakar publiskotajā pētījumu ziņojumā (13) tika norādīts, ka pieprasījums pēc 5G PA mikroshēmām jaunajam iPhone 2020. gada otrajā pusē var būt mazāks, nekā gaidīts.

Ziņojumā tika samazināts 5G PA mikroshēmu daudzums, kas izmantots katrā 5G iPhone. Pēc iepriekšējās aplēses seši tika ievērojami samazināti līdz vienam vai diviem. Guo Mingdi savā ziņojumā 2019. gada jūnijā paredzēja, ka Apple pievienos sešas 5G PA mikroshēmas 5G iPhone, kas tika palaists 2020. gada otrajā pusē, ieskaitot divus no katra no n41, n77 un n79.

Tomēr jaunākā aptauja rāda, ka n41 vairs netiek izmantots, pateicoties integrācijai ar 4G vidēja augstfrekvences PA un 2x2 Uplink. Tāpēc sagaidāms, ka katrs 5G iPhone 2020. gada otrajā pusē izmantos 1 vai 2 5G PA mikroshēmas, kurām katrai vajadzētu būt vienai n77 un n79. , Vai n77 un n79 ir integrēti vienā.

Turklāt Qorvo un Skyworks aizstās Broadcom kā iPhone 5G PA piegādātāju, un Broadcom koncentrēsies tikai uz n41 vidējas un augstas frekvences PA piegādi (Broadcom ir gandrīz vienīgais iPhone 11 sērijas vidējas un augstas frekvences piegādātājs PA). Ir vērts pieminēt, ka sakarā ar Broadcom aiziešanu no iPhone 5G PA piegādes stabilā iPhone 5G PA bizness ir zemāks, nekā gaidīts, un tas saskaras ar samazināšanās risku no Ķīnas mobilo tālruņu tirgus. Lai arī tiek aplūkota stabila ilgtermiņa tendence, uzņēmuma vispārējā uzņēmējdarbība garā un īsajā situācijā nav zināma.

Piegādes ķēdē teikts, ka Apple veiktā 5G PA pielāgošana ir saistīta ar pārmērīgo pieprasījumu pēc iPhone 12, lai samazinātu spiedienu uz komponentu piegādi, un otrs ir komponentu izmaksu kontrole.