Izvēlieties savu valsti vai reģionu.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

DRAM cenas strauji aug! Kopš janvāra tas ir palielinājies par gandrīz 20%

Saskaņā ar Jibang Technology citātu, 8 Gb DDR4 standarta DRAM tūlītējā cena ir palielinājusies līdz aptuveni 3.5 USD, kas kopš janvāra ir palielinājusies par vairāk nekā 10%; standarta DRAM 4Gb DDR4 cena ir palielinājusies līdz vairāk nekā 2 USD, un kopš janvāra pieaugums ir sasniedzis aptuveni 17%.



Piedāvājuma trūkuma dēļ tūlītējā tirgū nozare sagaida, ka cenas turpinās pieaugt pirms Ķīnas Mēness Jaunā gada, un tūlītējo cenu pieaugums izraisīs līgumcenu pieaugumu, kas acīmredzami palīdzēs DRAM rūpnīcas ieņēmumiem un peļņa.

Saprotams, ka pagājušā gada decembrī DRAM cena pārstāja kristies un atkal palielinājās, galvenokārt pateicoties ODM / OEM rūpnīcu, mobilo telefonu rūpnīcu un sistēmu rūpnīcu krājumu līmeņa samazinājumam. Un līguma cena pārstāja krist.

Kopš 2020. gada pircēji DRAM tirgū ir turpinājuši pirkumus, lai izveidotu krājumus, un piedāvājuma puse pēdējā gada laikā nav pievienojusi jaunu jaudu. Turklāt termināliekārtu DRAM kravnesība ir ievērojami palielinājusies par vairāk nekā 50%, paaugstinot tūlītējās cenas un turpinot pieaugt. .

Turklāt DRAMeXchange lēš, ka servera DRAM un nišas DRAM līgumcenas pirmajā ceturksnī pieaugs par mazāk nekā 5% salīdzinājumā ar iepriekšējo ceturksni, savukārt paredzams, ka līguma DRAM līguma cenas palielināsies starp 5-10%. Standarta un mobilais DRAM Jānosaka, ka tas paliks nemainīgs.