Izvēlieties savu valsti vai reģionu.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

MediaTek ieņēmumi aprīlī bija 20,546 miljardi Taivānas dolāru, un tas optimistiski vērtē turpmāko tirgus darbību

Saskaņā ar Taivānas Mediju centrālo ziņu aģentūru MediaTek 8. aprīlī paziņoja par ieņēmumiem NT 20,546 miljardu USD apmērā (tas pats attiecas uz zemāk), kas ir par 4,67% mazāk nekā gadu iepriekš un par 10% mazāk nekā iepriekšējā mēnesī.

Runājot par tirgus perspektīvām, MediaTek sagaida spēcīgu pieprasījumu pēc 5G mobilo tālruņu mikroshēmām. Ieņēmumi otrajā ceturksnī palielināsies par 2% līdz 10% no ceturkšņa līdz 62,1 miljardam juaņu līdz 66,9 miljardiem juaņu.

Pēdējā ceturksnī MediaTek guva labumu no 5G mobilā tālruņa mikroshēmas Tianji sērijas nosūtīšanas. Ir uzlabojusies izmaksu struktūra, kas ir veicinājusi nepārtrauktu bruto peļņas normas pieaugumu un sasniegusi jaunu augstāko līmeni. Septītajā dienā MediaTek izlaida uzlaboto Tianji 1000 sērijas tehnoloģijas versiju, kas aprīkota ar vairākām pasaules vadošajām tehnoloģijām - Tianji 1000+, lai uzbruktu augstākās klases 5G mobilo tālruņu tirgum; Nosūtīts otrajā ceturksnī.