Izvēlieties savu valsti vai reģionu.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Vai neesat optimistiski noskaņots par MediaTek 5G izredzēm? Āzijas ārvalstu investīcijas: tirgus balss ir pārāk optimistiska

Saskaņā ar Yahoo News, jaunākais Āzijas Ārvalstu investīciju departamenta pētījumu ziņojums norāda, ka MediaTek 5G sistēmas vienas mikroshēmas (SoC) tirgus ir sadrumstalots un turpina saskarties ar Qualcomm konkurences izaicinājumiem. Tāpēc tirgus cerības uz MediaTek 5G potenciālu šķiet pārāk optimistiskas.

Apakšinvestīciju ārvalstu investīcijas norādīja, ka MediaTek peļņas normas prognoze ir ļoti konservatīva, galvenokārt tāpēc, ka MediaTek 5G SoC tirgus ir sadrumstalots, sāncensei Qualcomm joprojām ir nozares vadošā pozīcija, tā joprojām ir tikai TSMC kā Fab partneris, un uzņēmums atrodas 5G tirgū. galvenokārt koncentrējas vidusdaļā un zemākajā galā. Tāpēc MediaTek mērķa cena tika paaugstināta no 277 juaņām līdz 306 juaņām, un reitings tika saglabāts par pazeminātu cenu.

Āzijas ārvalstu investori norādīja, ka aptuveni tiek lēsts, ka līdz 2020. gadam 5G mobilo tālruņu pasaules tirgus sasniegs 160 miljonus līdz 200 miljonus, no kuriem Apple, Samsung, Huawei un Xiaomi piegādās 65 miljonus, 35 miljonus, 50 miljonus un 10. attiecīgi miljoni. . Tomēr jāatzīmē, ka iepriekš minētie zīmoli un MediaTek MTK nav nozīmīgi.

Ja tiek pieņemts, ka kopējais 5G mobilo tālruņu skaits 2020. gadā sasniegs 200 miljonus, atlikušie zīmoli, kurus kopīgi izmanto MediaTek un Qualcomm, būs 40 miljoni. Tomēr, ņemot vērā Qualcomm vadošo 5G SoC produktu plānošanu, tiek pieņemts, ka Qualcomm un MediaTek sadalīs 40 miljonus vienību proporcijā 7: 3. Tiek lēsts, ka līdz 2020. gadam MediaTek 5G mobilo tālruņu sūtījumi sasniegs tikai aptuveni 12 miljonus. vienība.

Tajā pašā laikā Āzijas ārvalstu investīciju departaments norādīja, ka ir dažas balsis, ka Ķīnas cietzemi nāks par labu MediaTek, lai popularizētu un virzītu vidējas klases 5G viedtālruni. Tomēr ir sagaidāms, ka 5G agrīnajos posmos cietzeme piešķirs prioritāti resursiem infrastruktūrai un rūpnieciskām lietojumprogrammām, kurām vajadzīgs zems latentums un liels datu platjoslas savienojums, nevis viedtālruņiem. Citiem vārdiem sakot, tirgus cerības uz MediaTek 5G šķiet pārāk optimistiskas.