Izvēlieties savu valsti vai reģionu.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Renesas Electronics izlaiž RX23E-A MCU sākuma komplektu

24. martā pasaulē vadošais pusvadītāju risinājumu piegādātājs Renesas Electronics Corporation paziņoja par jaunā Renesas Solutions Starter Kit (RSSK) ieviešanu inženieriem, kuri izmanto 32 bitu RX23E-A mikrokontrolleru (MCU). MCU ir nozarē vadošais augstas precizitātes analogās priekšējās daļas (AFE) līmenis. RX23E-ARSSK integrē optimizētu aparatūru, programmatūru un rīkus, kurus var izmantot, lai novērtētu MCU iebūvēto augstas precizitātes 24-bitu delta-sigma (ΔΣ) A / D pārveidotāju. Pat ja klientiem nav profesionālas AFE izstrādes pieredzes, viņi, izmantojot RSSK, var precīzi novērtēt nanovolt (nV) līmeņa analogo veiktspēju, tādējādi samazinot izstrādes darba slodzi un saīsinot produkta palaišanai nepieciešamo laiku.

"RX23E-A rūpnieciskajiem IoT sensoriem ir vienas mikroshēmas risinājums, kas integrē augstas precizitātes AFE un bez kalibrēšanas var sasniegt precizitāti zem 0,1%," sacīja DarylKhoo, Renesas IoT platformas biznesa vienības mārketinga viceprezidents. . Jaunais risinājumu komplekts nodrošina ērtu veidu lietotājiem, kuriem jānovērtē un jākalibrē plašs sensoru klāsts, samazinot laiku, kas nepieciešams augstas precizitātes sensoru aprīkojuma izstrādei. "

Sākot ar vērtēšanas padomes dizainu un beidzot ar programmatūras izstrādi, augstas precizitātes analogā veiktspējas novērtēšanai ir nepieciešama spēcīga analogo izstrāde un dizaina zināšanas. Turklāt, ja nepieciešamās funkcijas nevar sasniegt, kļūmju atkļūdošana un analīze būs ļoti laikietilpīga, kas apgrūtina produkta savlaicīgu nonākšanu tirgū.

Jaunā RSSK novērtēšanas valde ir izstrādāta, lai optimizētu RX23E-AAFE novērtēšanu. Tas var precīzi novērtēt 24 bitu ΔΣA / D pārveidotāja raksturlielumus neatkarīgi no lietotāja analogās attīstības līmeņa. Novērtēšanas plāksne ir aprīkota ar pieslēdzamiem spaiļu blokiem, lai bez lodēšanas savienotu dažādus sensorus. Tas ir aprīkots ar termopāra (temperatūras sensora) savienotāju un atsauces krustojuma kompensācijas ķēdi, kas nepieciešama termopāra mērīšanai. Lietotāji novērtēšanu var sākt nekavējoties, atsaucoties uz termopāra un svara mērīšanas piezīmēm (abus var lejupielādēt no Renesas vietnes), tādējādi samazinot laiku, kas nepieciešams IoT sensoru ierīču izstrādei.

Lietotāji var ievadīt un mainīt dažādus AFE un A / D pārveidotāja parametru iestatījumus, izmantojot komplekta grafiskā lietotāja interfeisa (GUI) rīkus, un parādīt A / D pārveidošanas rezultātus diagrammu un histogrammu veidā, vienkāršojot sistēmas novērtēšanas uzdevumus. kas saistīti ar simulācijas raksturlielumiem. Ar GUI palīdzību lietotāji var apskatīt A / D pārveidošanas rezultātus reāllaikā, tāpat kā izmantojot osciloskopu.

Novērtēšanas paneli var arī savienot ar emulatoru, lai izstrādātu lietotāju lietojumprogrammas. Datoru, kas darbojas ar USB savienojumu, var izmantot novērtēšanai un programmatūras izstrādei. Novērtēšanas padomē ietilpst RS485 un CAN draiveru IC, kurus plaši izmanto rūpniecības iekārtās, un tos var izmantot, lai izstrādātu lietojumprogrammas, kas atbalsta industriālā tīkla standartus.

Par RX23E-A produktu grupu

RX23E-A produktu grupa ir aprīkota ar 32 bitu MCU, atbalsta DSP / FPU, darba frekvence ir 32MHz, iebūvēts AFE, kas bez kalibrēšanas var sasniegt 0,1% mērījumu precizitāti. Integrētajam ΣΣ A / D pārveidotājam ir maksimālā efektīvā izšķirtspēja 23,6 biti, un viena mikroshēma var realizēt analogo sniegumu, ko var sasniegt, tikai izmantojot MCU, īpašu A / D pārveidotāju vai augstas precizitātes darbības pastiprinātāju. pagātne. Produktu grupa RX23E-AMCU tika uzsākta 2019. gada maijā, un tā ir plaši izmantota rūpniecisko instrumentu lietojumos, piemēram, temperatūras kontrolierīcēs, slodzes elementos un deformācijas mērītāju sensoru moduļos.

Par Renesas rūpniecisko sensoru risinājumiem

Renesas piedāvā vairākus MCU ar uzlabotu analogo funkciju dažādām sensoru sistēmām. RA2A1MCU produktu grupa ir balstīta uz 32 bitu Arm kodolu; Renesas SynergyTMS1JAMCU produktu grupai ir uzlabotas analogās funkcijas un integrētās drošības funkcijas, kas ir ideāli piemērotas mazjaudas, izmaksu ziņā jutīgām rūpnieciskā IoT sensoru lietojumprogrammām. Renesas piedāvā arī RL78 / I1E 16 bitu MCU produktu grupu ar integrētiem 24 bitu ΔΣA / D pārveidotājiem. Nelielais 4 mm kvadrātveida iepakojums ir ideāli piemērots kompaktajiem spiediena sensoriem un kompaktajiem plūsmas sensoriem. Papildus MCU Renesas piedāvā arī dažādus sensoru produktus, ieskaitot temperatūras sensorus un plūsmas sensorus, kā arī sakaru IC, kas atbalsta tādus standartus kā IO-Link, RS485 un AS-i. Šie sensoru sistēmu risinājumi palīdzēs paātrināt rūpniecisko iekārtu iegulšanu IoT ietvarā.