Izvēlieties savu valsti vai reģionu.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Atrisiniet Dienvidkorejas grūtības? Morita Chemical: augstas kvalitātes fluorūdeņraža ražošana Ķīnā 2019. gadā

Saskaņā ar Nihon Keizai Shimbun teikto, Morita Chemical, kas gadsimta laikā ir pievērsusies fluora rūpniecībai, nesen ir ietekmējusi Japānas eksporta ierobežojumi eksportam uz Dienvidkoreju. Uzņēmuma prezidents Morita savā intervijā sacīja, ka Japānas uzņēmumu īpatsvars (augstas tīrības pakāpes fluorūdeņražu eksports uz Dienvidkoreju) var tikt samazināts, pateicoties uzlabotai eksporta pārvaldībai, un Morita Chemical arī sāks augstas tīrības pakāpes fluorūdeņradi. ražošana no Ķīnas uz Koreju. Piegāde.

Augstas tīrības fluorūdeņradis, kas atrodas vēja galā, ir ļoti svarīgs pusvadītāju materiālu ražošanā. Fluorūdeņradi galvenokārt izmanto pusvadītāju substrātu sagriešanai. Vairāk nekā 600 pusvadītāju izstrādājumu ražošanas procesos fluorūdeņražu skaits var būt pat desmit reizes.

Pārdodot 11,7 miljardus jenu uzņēmuma 2018. finanšu gadā (pēc 2018. gada jūnija), augstas tīrības fluorūdeņraža pārdošanas apjomi pusvadītājiem, kas eksportēti uz Dienvidkoreju, veidoja vairāk nekā 30% jeb aptuveni 4 miljardus jenu. Japānas uzņēmumi veido apmēram 60% no augstas tīrības fluorūdeņraža, ko eksportē uz Dienvidkoreju, taču šī gadījuma dēļ Japānas uzņēmumu tirgus daļa, visticamāk, samazināsies.

Viņš arī norādīja, ka joprojām nav ziņu par eksportu uz Dienvidkoreju, kas 2. jūlijā tika piemērots Kinki Ekonomikas un rūpniecības birojam. Parasti licenci iegūst apmēram 3 dienas pēc pieteikuma iesniegšanas, bet process Japānā kļūst sarežģīts. paziņoja par trīs galveno pusvadītāju materiālu, kas eksportēti uz Koreju, eksporta kontroli. Viņš paskaidroja, ka acīmredzamākās izmaiņas eksporta procedūrās ir nepieciešamība izskaidrot gala patērētāja izmantošanu. Fluorūdeņražam, ko eksportē kopuzņēmumam, kad tas tiek pārdots pusvadītāju uzņēmumam, ir jāsniedz pircēja informācija par izmantojumu un informācija par uzņēmumu utt., Tāpat kā, eksportējot uz Ķīnu.

Tomēr Morita arī sacīja, ka augstas attīrīšanas fluorūdeņraža ražošana tiks sākta rūpnīcā Zhejiang Province, Ķīnā 2019. gadā. Pēc pusvadītāju ražošanas tendences pārcelšanās no Korejas uz Ķīnu plāna tika reklamēts pirms diviem gadiem. Viņš arī sacīja, ka rūpnīca ir kopuzņēmums ar Ķīnas uzņēmumiem un līdzdalīsies 10 miljardu jenu ieguldījumā iekārtās. Tas nākotnē var piegādāt Ķīnu no Dienvidkorejas.