Izvēlieties savu valsti vai reģionu.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Samsung divkāršo Ķīnas ODM pasūtījumus, Dienvidkorejas detaļu piegādātāji atrodas dzīvības vai nāves situācijā

Saskaņā ar ELEC ziņojumu, ņemot vērā straujo Samsung viedtālruņu ražošanas samazināšanos, tā Korejas detaļu piegādātāji otrajā ceturksnī sagaida zemus ienākumus.

Saskaņā ar Samsung avotiem Samsung aprīlī samazināja viedtālruņu ražošanu līdz 10 miljoniem vienību, kas ir ievērojams samazinājums salīdzinājumā ar parastajiem 25 miljoniem vienību mēnesī. Persona ar tiešām zināšanām atklāja, ka dažos uzņēmumos tā ir "dzīvības vai nāves" situācija.

Viens no cilvēkiem, kas bija pazīstams ar šo lietu, teica, ka, ņemot vērā Samsung pārdošanas plānu 2020. gada pirmajam pusgadam, uzņēmuma ieņēmumi pirmajā ceturksnī bija diezgan labi, bet otrajā ceturksnī pasūtījumi tiks “strauji samazināti”. .

Cita persona, kas pazīstama ar šo lietu, sacīja, ka Samsung Electronics pasūtījumi Ķīnas ODM ražotājiem šogad ir dubultojušies no iepriekšējā gada. Tajā pašā laikā viedtālruņu tirgus sarukuma dēļ COVID-19 epidēmijas dēļ tiek gaidīts, ka Dienvidkorejas PCB ražotāju pārdošanas apjomi otrajā ceturksnī samazināsies par 30%.

Turklāt vēl viena ar situāciju pazīstama persona norādīja, ka Samsung arī pats montē sava viedtālruņa kameras moduli, un šo darbu iepriekš veica apakšuzņēmējs.

Cilvēki, kas pazīstami ar šo lietu, arī teica, ka vairums uzņēmumu ir zaudējuši pasūtījumus montēt trīs vai četru kameru kameras Samsung, kas ir izraisījis viņu pārdošanas un peļņas kritumu.

Tāpat lielākajai daļai objektīvu ražotāju pirmajā ceturksnī neizdevās nopelnīt, un otrajā ceturksnī bija gaidāms atkal zaudējums. Tomēr tiek ziņots, ka Samsung iekšēji sagaida, ka viedtālruņu pieprasījums pieaugs trešajā ceturksnī, un ceturtajā ceturksnī iespējamās COVID-19 atgriešanās dēļ pieprasījums atkal samazināsies.