Izvēlieties savu valsti vai reģionu.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Samsung iegulda GlobalFoundries, lai palīdzētu tai paplašināt savu Vācijas rūpnīcu un atvērt jaunus Eiropas tirgus

Pašlaik Ķīnas un ASV tirdzniecības berzes palielināšanās un atbilstošā ASV aizlieguma dēļ Huawei pārstāvētiem Ķīnas tehnoloģiju uzņēmumiem jāsāk atjaunot mikroshēmu lietuves piegādes ķēdi. Tāpēc virknei ražotāju, piemēram, TSMC un Samsung, ir jāmeklē ārpus Ķīnas. jauns klients.

Nesen ārvalstu plašsaziņas līdzekļi atklāja, ka Globalfoundries, kas atteicās no 7nm izpētes un attīstības un slēdza savu Čendu rūpnīcu, turpina pētīt un attīstīt 14nm, un tā koncentrējas uz Eiropas un Amerikas tirgiem. Tās Drēzdenes rūpnīca Vācijā paplašinās, un Samsung paplašina savu rūpnīcu. Spēlētājs aiz naudas.

Samsung piešķīra Globalfoundries finansējumu savas rūpnīcas paplašināšanai Vācijā. Parasti tiek uzskatīts, ka tā vēlas paplašināt Eiropas tirgu un atrast jaunus klientus, izmantojot šo metodi.

Tiek saprasts, ka Drēzdenē, Vācijā, ir liels skaits zinātniski pētniecisko iestāžu un augstākās izglītības iestāžu ar spēcīgiem skolotājiem, ciešu skolas un uzņēmuma integrāciju un izcilām profesionālām priekšrocībām mašīnās, elektronikā un inženierzinātnēs. Tā kā Drēzdenē ir daudz darbinieku ar kvalificētām biznesa iespējām, daudzi ražotnes un citi ražotāji ir nodibinājuši rūpnīcas Drēzdenē, Globalfoundries “Fab1” rūpnīcā Vācijā, “Infineon” vafeļu rūpnīcā un “Volkswagen the World” vienīgajā pilnībā caurspīdīgajā automobiļu rūpnīcā, kas atrodas Drēzdenē.

Uzņēmuma Globalfoundries Drēzdenes rūpnīca Vācijā ir tieši Fab1 rūpnīca. Viens no tā paplašināšanās rādītājiem ir barošanas avota konfigurācija, kas tiek pārveidota no 63MW uz 100MW, kas ir par 58% vairāk.

Iepriekš Globalfoundries paziņoja, ka tās vismodernākā FinFET procesa tehnoloģija 12LP + ir pabeigta un ir gatava ražošanai. Salīdzinot ar 12LP, 12LP + ir palielinājis veiktspēju par 20% un samazināts mēroga laukums par 10%.