Izvēlieties savu valsti vai reģionu.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Taivānas plašsaziņas līdzekļi: mikroshēmu tirgus ir maz, var sākties “singlu ķērkšana”

Kā vēsta China Times Electronics News, strauji pieaugot globālajam pieprasījumam pēc mikroshēmām, ieskaitot lietuves līdera TSMC 7 nanometru procesu, tas tika pilnībā ielādēts pirms gada beigām un pat 5 nanometru, kas, domājams, būs masveidā ražots nākamā gada pirmajā ceturksnī, ir saņēmuši lielākie klienti. Labvēlīgi, steidzamāki rīkojumi rodas. Šajā sakarā CLSA savā jaunākajā ziņojumā norādīja, ka 8 collu vafeļu lietuves Āzijā ir ne tikai TSMC, bet arī citu ražotāju, piemēram, UMC un SMIC, piegāde.

Sākotnējais tirgus paredzēja, ka plaša patēriņa elektronisko produktu piegādes ķēde tiks novirzīta, taču straujā ar 5G saistīto nozaru attīstība ir padarījusi pieprasījumu negaidīti spēcīgu, apvienojumā ar Apple iPhone 11 sērijas pārdošanas apjomiem, kas ir labāki nekā tirgus cerības, padarot 8 collu vafeļu lietuvi pirms gada beigas Jaudu trūkst, un nākamgad, visticamāk, notiks pilnas slodzes apstākļi.

Saskaņā ar ziņojumu, CLSA teica, ka, iekļaujot īpaši plāno zem ekrāna esošo pirkstu nospiedumu atpazīšanu, 5G mobilos tālruņus, PMIC / CIS jauninājumus un paātrinātu kontinentālās Ķīnas uzņēmumu dekomplektēšanu, ir ievērojami palielinājies kopējais mikroshēmu pieprasījums, un daži pakārtotie ražotāji pat apiet tos piegādātājus tieši, lai atrastu. Iet uz lietuvi. Tas parāda, ka daži ražotāji patiešām baidās iziet no krājuma. Turklāt paša Samsung vafeļu lietuves jauda ir gandrīz pilna, kas ir vēl nebijusi. Paredzams, ka Samsung novirzīs dažus pasūtījumus 12 collu vafeļu ražotājiem.

Šajā sakarā Lyon Securities norādīja, ka kontinentālās pusvadītāju piegādes ķēdes lokalizācija ir neapturama, kas nozīmē, ka Āzijas vafeļu lietuves mērogs turpinās paplašināties.