Izvēlieties savu valsti vai reģionu.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Taivānas plašsaziņas līdzekļi: Mēdz teikt, ka Huawei ir nepieciešama piegādes ķēde, lai izveidotu rūpnīcas kontinentālajā daļā? Bet atbilde nebija tāda, kā gaidīts

Maijā ASV uzlaboja savu blokādi pret Huawei, plānojot vērsties pret Huawei globālo mikroshēmu piegādes ķēdi. Saskaņā ar Taivānas plašsaziņas līdzekļu ekonomiskās dienas laikrakstu jaunais aizliegums stāsies spēkā septembrī. Lai mazinātu riskus, tiek baumots, ka Huawei ir pieprasījis piegādes ķēdes, piemēram, iesaiņošanu un testēšanu, un PCB (iespiedshēmas plates), lai izveidotu rūpnīcas kontinentālajā Ķīnā, taču piegādes ķēdes reakcija nav tāda, kā paredzēts.

Tiek ziņots, ka Huawei piegādes ķēdes un PCB paraugu iesaiņošanai un testēšanai jau ir ražošanas jauda kontinentālajā Ķīnā. Atbilstošie ražotāji uzskata, ka pakalpojumu sniegšana vietējā kontinentālajā daļā nav problēma, taču satraucošākais ir tas, ka Huawei nav čipu ražotājiem, lai pārbaudītu vai palielinātu PCB izmantošanu. Tāpēc ārējā pasaule kopumā ir mierīga attiecībā uz Huawei prasībām, un reakcija nav entuziasma pilna.

Ziņojumā tika norādīts, ka, izņemot gadījumus, kad TSMC aptur Huawei HiSilicons pasūtījumus no 15. maija un sūtījuma aprēķinus līdz septembra vidum, galveno iepakošanas un testēšanas rūpnīcu analīzei HiSilicon otrajā daļā būs reāla ietekme uz aizliegumu līdz šī gada ceturtajā ceturksnī. parādās. Tā kā saskaņā ar laika aprēķiniem pēcblīvēšana un testēšana tiks atlikta par vienu ceturtdaļu, un ietekme galu galā samazināsies ceturtajā ceturksnī. Ja ASV puse neatbrīvosies no aizlieguma, vētrā tiks iesaistīti ASE investīciju un kontroles meitas silīcija izstrādājumi, IC testēšanas rūpnīca Jingyuan Power, Silicon grid un LCD draivera IC iepakojuma rūpnīca Zhibang.

Atbildot uz to, Silicon Products un KYEC paziņoja, ka, kaut arī šajā laikā būs saistītas Taivānas mikroshēmu rūpnīcas, lai samazinātu HiSilicon mikroshēmu apjoma risku, ja ASV neatbrīvos aizliegumu, ne HiSilicon, ne TSMC to nedarīs. Kad būs rasts risinājums, ietekme būs pilnībā redzama nākamā gada sākumā, tāpēc ir nepieciešams cieši novērot situāciju pēcpārbaudes laikā.

Turklāt PCB ražotāji Huawei piegādes ķēdē ietver Xinxing, Nandian, Jingshuo un Jianding; vara folijas substrātu ražotāji ietver Lianmao un Taivānas optoelektroniku; un elastīgo plātņu ražotāji ietver Zhending-KY un Jialianyi.

Starp tiem Xinxing nekomentē informāciju par atsevišķiem klientiem, taču uzņēmums uzsvēra, ka tas galvenokārt apkalpo starptautiskos pirmās pakāpes klientus, un augstākās klases ražošanas jauda un investīcijas nemainīsies Taivānā.