Izvēlieties savu valsti vai reģionu.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

WT Microelectronics priekšsēdētājs runā par WPG Holdings: konkurentu pozicionēšana

Pēc tam, kad WPG Holdings paziņoja par savu līdzdalību WT Microelectronics, saprotams, ka abas puses līdz šim nav sadarbojušās. WT Microelectronics priekšsēdētājs Džengs Venzongs vakar (27) paziņoja, ka WPG Holdings ir konkurents, kas darbojas. Runājot par akciju apmaiņu ar Ksjanshuo, viņš uzsvēra, ka WT Microelectronics ir ilgtermiņa ieguldījumi IC dizaina uzņēmumos un tam ir veiksmīgi gadījumi. Arī šī stratēģija ir vispusīgi novērtēta. Tieši tāpēc, ka notikumu laiks bija tuvu, visi apmainījās ar 171 miljonu WT Microelectronics akciju uz akciju apmaiņu ar Ksianshuo, kas tika sasaistīts ar sākotnēji plānoto privāto izvietošanu vai pašreizējo 170 miljonu akciju pieaugumu, taču tās ir divas dažādas lietas.

Džengs Venzongs sacīja, ka biržas lieta ir attīstība vidējā termiņā un ilgtermiņā. Abas puses to ir rūpīgi novērtējušas. Pat Asusco, Ksjanshuo mātesuzņēmums, ir optimistisks. Akciju konvertācijas koeficients ir detalizēti apspriests.

WT Microelectronics akcionāru sapulce vakar netika atklāta. Saprotams, ka neatkarīgi no tā, vai akcionāru jautājumi ir saistīti ar priekšlikumu, Zheng Wenzong atbildēja pa vienam. Viņš uzsvēra, ka WT Microelectronics piešķir lielu nozīmi saziņai ar akcionāriem un nelūgs nepatiesas atbildes: "Es jums varu pateikt, ko var atbildēt." Nākotnes līdzekļu vākšanas lietu apjomā tiks ņemta vērā arī akcionāru peļņa un uzņēmuma finansējuma vajadzības.

Džengs Venzongs uzskata, ka WPG Holdings ir iegādājies WT Microelectronics kapitālu, tāpēc par to nav jārunā, taču WT Microelectronics šī jautājuma dēļ neapstāsies. Viņš atzinās, ka jau pirmajā ziņu noklausīšanās minūtē domāja: "Vai ir iespējams apvienoties?" Bet viņš domāja un vaicāja iepriekšējā un nākamā posma ražotājiem, un atbilde bija nē, tāpēc viņš arī sniedza dažādus ārējus skaidrojumus.

Džengs Venzongs sacīja, ka, ja šogad nav jaunas vainagu pneimonijas epidēmijas, pusvadītāju nozarei acīmredzami vajadzētu pieaugt, taču tagad tā ir izjaukta, un tās radītā ekonomiskā ietekme joprojām nav skaidra. Viņu neuztrauc ražošanas puse, bet viņš uztraucas, ka tiks ietekmēts tirgus pieprasījums.